24.02.2006

Binnenkort Mohammed wc-papier

De 61-jarige Manfred van H. is vandaag veroordeeld door een Duitste rechtbank tot één jaar voorwaardelijke celstraf en 300 uur dienstverlening wegens het beledigen van mensen die het islamitische geloof aanhangen, en verstoring van de openbare orde. De Duitser stond terecht omdat hij wc-papier had gefabriceerd met de tekst 'Koran, Heilige Koran'.

De Duitser probeerde het toiletpapier onder meer te slijten aan moskeeën en diverse media. In een begeleidende brief noemde hij de Koran een ''kookboek voor terroristen''. Een klap in het gezicht van vele diepgelovigen. Met de opbrengst wilde Van H. een monument oprichten ter nagedachtenis aan de 'slachtoffers van islamitische terreur'. Iran diende in juli 2005 een klacht in bij Duitsland over Van H.'s praktijken.

Volgens het Duitse openbaar ministerie was Van H. er vooral op uit om te provoceren. In het Duitse wetboek staat een uitdrukkelijk verbod op het beledigen of kwetsen van religies, geloofsgemeenschappen of groepen die een bepaald wereldbeeld delen en uitdragen.

Hoe dan ook, het wc-papier is klaar voor een restyling. Eeder hadden we nog die berichten over zwart wc-papier, binnenkort mogen we ons misschien verwachten aan Bin Laden of Bush wc-papier…als dit nog niet zou bestaan.

[De post-babe: Sydney Moon]

X foto’s
Angel Cassidy in boots
Alena
Tera in stockings
Sophie Evans
Anita Dark
motobabe Lucia Tovar
Crissy Moran
Angel Dark
Nina
stocking babe Jenny
Vika op het strand
Kele Andrade
Britney
Kyla Cole
Charmane
jartelle babe Tyla Nguyen

X films
webcam jartelle babe
Aneta Keys
sexy blondine
girlpower
let vooral op het eindshot
Katie in pink
Marisa Miller
Amberly
Rachel Bilson uit de serie O.C.

Commentaren

De inval van Mariette Mijn naam is mariete courgette en ik kom een keer vragen om ook een keer in mijn boek te schrijven omdat ik andere mensen met ook een boek wil leren kennen via meningen en bedankingen. Mijn tale is misschiens een beetje rare maar mijn gedacht is vreende rechtedoor zegt Fons mijn vent die momenteel met een plage in zijn bedde ligt. Groeten van Mariette en bedankt voor misschien in mijn boek een keer te schrijven.

Gepost door: Mariette Courgette | 24.02.2006

De commentaren zijn gesloten.