28.02.2006

Palestina in geldnood

Internationaal gezant James Wolfensohn heeft bemiddelaars uit het Midden Oosten verteld dat Palestina op het randje van een financiële ondergang staat, aldus meldt Reuters. Hij verwacht dat de staat binnen twee weken in geldnood zal komen. De oorzaak zou de Israëlische afsnijding van belastingoverdrachten zijn sinds Hamas de verkiezingen gewonnen heeft.

Zelfs als de Palestijnse regering deze maand door noodmiddelen uit de Europese Unie standhoudt, zou er volgens Wolfensohn toch geweld en chaos uitbreken. Om dit te voorkomen moet men volgens hem een lange termijn financieringsplan opstellen voor een toekomstige islamitische regering.

Vorige maand dreigden enkele landen hun financiële steun aan Palestina stop te zetten, omdat ze de controversiële partij Hamas in de regering niet dulden. Hamas roept op tot de vernietiging van Israël, behalve als het land voldoet aan enkele door de partij gestelde voorwaarden. Wolfensohn zegt dat Palestina volgende week zestig tot tachtig miljoen dollar nodig heeft om salarissen te betalen aan 140 duizend werknemers. Eén op de vier Palestijnen is afhankelijk van deze lonen. Hij waarschuwt dat onbetaalde salarissen kunnen leiden tot verstrekkende gevolgen voor de Palestijnse economie maar ook voor de veiligheid en stabiliteit van Israël.

[De post-babe: Lana Fink]

X foto’s
jartelle babe Angie Savage
de Taylor Twins
Carla Maria
latex babe Amanda
Lisa Anne
jartelle babe Sydney Moon
Amanda Paige
rondborstige blondine
sweet Natalia Cruze
de blonde Liza Voronin
glamour babe Liza
Jana Cova
stockiong babe Andrea Mirage
Nancy Lane
Valerie

26.02.2006

Don't f@#k with Reese !

Reese Witherspoon heeft het niet zo voor de paparazzi fotograaf Todd Kevin Wallace, maar dood wenste ze hem natuurlijk ook niet. Ondertussen is hij dat wel.

Toen Reese Witherspoon vorig de zesde verjaardag met haar dochter en vriendinnetjes in Disneyland in Californie vierde, werd ze hinderlijk achtervolgd door paparazzi fotograaf Todd Kevin Wallace. Witherspoon weigerde echter haar foto te laten nemen door de 44 jarige fotograaf en daarop zou Wallace één van de vriendinnetjes van Witherspoons dochter hebben geslagen. Tevens zou hij nogal hardhandig met twee bewakers van het park zijn omgegaan, toen hij zich uit de voeten wilde maken.

Witherspoon besloot het niet bij het incident te laten zitten en schakelde de politie en een advocaat in. Hoewel Wallace elke vorm van mishandeling ontkende, kwam hij niet opdagen voor een hoorzitting in de rechtbank. Daarop besloot de rechter een arrestatiebevel te geven en werd de jacht op Wallace geopend, omdat vermoed werd dat hij er tussenuit geknepen was. Enkele weken terug bleek dat Wallace niet gevlucht was, maar werd hij op 5 februari dood aangetroffen in zijn appartement. Wat de precieze doodsoorzaak is, is nog niet bekend, maar wordt op dit moment onderzocht. Eerder zat Wallace vier jaar in de gevangenis omdat hij beschuldigt was van inbraak.

[De post-babes: Elena Daniels]

X foto’s
Crystal Klein
knappe blondine
jartelle babe Kath Marie
Sonja Martin
Kyla Cole
Ginger Jolie
Josie Zilli
de rondborstige Lilly
knap blondje
Melissa & Kate
Nikki Red
Xenia
Carli Banks
hot Asian jartelle babe
sexy Jennifer Aniston
stocking babe
Tila Nguyen

X films
DD Lolita
cute babe
big tit flash
Adriana Lima aan het strand

25.02.2006

Vrouwen zijn betere chauffeurs

Voor een keertje een bedenkelijke enquête. Blijkbaar zouden vrouwen veiliger rijden dan mannen. Dat blijkt uit onderzoek van de universiteit van Heidelberg in opdracht van de Duitse autobond ADAC. Vrouwen gaan beter om met stress in het verkeer en maken zich minder schuldig aan agressief gedrag. Ze zijn wel weer vaker onzeker.

Zestig mannen en vrouwen moesten voor het onderzoek een route van 35 kilometer rijden. De deelnemers kregen een kwalificatie, uiteenlopend van ruziezoeker tot de overbezorgde automobilist. 70 procent van de ruziezoekers bleek man. Daarnaast kleven mannen ook meer aan de bumper en proberen ze de voorganger opzij te krijgen door met het licht te knipperen en te toeteren. Vrouwen laten die stress meer van zich afglijden.

De Nederlandse verkeerspsycholoog Cees Wildervanck zegt in een reactie dat mannen volgens hem beter rijden, omdat ze meer aanleg hebben voor het omgaan met mechaniek en meer rij-ervaring opdoen omdat ze meestal meer kilometers maken. "Mannen zouden daarom betere automobilisten moeten zijn, maar ze maken het niet waar," zegt hij. "Ze nemen meer risico’s zoals te hard rijden. Bovendien rijden mannen twee keer zo vaak onder invloed van alcohol als vrouwen."

Overigens maken mannen en vrouwen evenveel brokken. Per miljard kilometer zijn mannen 140 maal betrokken bij een ernstig ongeval. Bij vrouwen is dat 139 keer. Conclusie: die vrouwen in deze enquête hebben iets te verbergen.

X foto’s
Lizaby Voronin
geen echte blondine, maar toch schoon
Sonia
snowbabe
de knappe Carmen Electra
stocking babe Ingela
stocking babe Sophie Moone
Andrea Adrina
Monica Leigh
Anna Ranemark
Deanna in lederen rokje
Danielle Atkin, Kathy Lloyd, Samantha Steele & Sarita Stella
Gina
stocking babe
Lisa Anne
Veronica Zemanova
Nicole

X films
Jelena Jensen
big blonde
knap kontje
Brooke Banx
Sandy
Brazilian babe

24.02.2006

Binnenkort Mohammed wc-papier

De 61-jarige Manfred van H. is vandaag veroordeeld door een Duitste rechtbank tot één jaar voorwaardelijke celstraf en 300 uur dienstverlening wegens het beledigen van mensen die het islamitische geloof aanhangen, en verstoring van de openbare orde. De Duitser stond terecht omdat hij wc-papier had gefabriceerd met de tekst 'Koran, Heilige Koran'.

De Duitser probeerde het toiletpapier onder meer te slijten aan moskeeën en diverse media. In een begeleidende brief noemde hij de Koran een ''kookboek voor terroristen''. Een klap in het gezicht van vele diepgelovigen. Met de opbrengst wilde Van H. een monument oprichten ter nagedachtenis aan de 'slachtoffers van islamitische terreur'. Iran diende in juli 2005 een klacht in bij Duitsland over Van H.'s praktijken.

Volgens het Duitse openbaar ministerie was Van H. er vooral op uit om te provoceren. In het Duitse wetboek staat een uitdrukkelijk verbod op het beledigen of kwetsen van religies, geloofsgemeenschappen of groepen die een bepaald wereldbeeld delen en uitdragen.

Hoe dan ook, het wc-papier is klaar voor een restyling. Eeder hadden we nog die berichten over zwart wc-papier, binnenkort mogen we ons misschien verwachten aan Bin Laden of Bush wc-papier…als dit nog niet zou bestaan.

[De post-babe: Sydney Moon]

X foto’s
Angel Cassidy in boots
Alena
Tera in stockings
Sophie Evans
Anita Dark
motobabe Lucia Tovar
Crissy Moran
Angel Dark
Nina
stocking babe Jenny
Vika op het strand
Kele Andrade
Britney
Kyla Cole
Charmane
jartelle babe Tyla Nguyen

X films
webcam jartelle babe
Aneta Keys
sexy blondine
girlpower
let vooral op het eindshot
Katie in pink
Marisa Miller
Amberly
Rachel Bilson uit de serie O.C.

23.02.2006

Europese Snelheidslimiet

Europees Commissaris Barrot van Verkeer gaat bekijken of de maximum snelheid op alle Europese snelwegen hetzelfde kan worden. "Ik kan vandaag niet zeggen welke snelheid ik graag wil invoeren", zei de EU-commissaris. "Het zal afhangen van de infrastructuur, zoals de soort weg en de omgeving. Ik wil deskundigen uit de EU-landen samenbrengen en dan kunnen we de regels harmoniseren."

De commissaris denkt met zijn plan de veiligheid van het verkeer te verbeteren. Niet in alle landen is de maximum 120 kilometer per uur zoals in Nederland. Op de Duitse Autobahn is er zelfs geen maximum snelheid, al zijn veel stukken snelweg weer wel begrensd. In Oostenrijk worden experimenten gedaan met snelheden van 160 kilometer per uur, terwijl we hier juist niets anders doen dan te snelheid naar beneden te halen, en het milieu zwaar belasten door overal wegverhogingen op het wegdek aan te brengen. Slechte bestuurders zullen er altijd zijn, wat je ook doet met de snelheid.

De Duitse fabrikanten van snelle wagens als Porsche en Mercedes hebben zich steeds tegen de limieten uitgesproken, en gelijk hebben ze. Als een Autobahn minder accidenten veroorzaakt dan onze E40 waar men maximum 120 km/u rijdt, dan vind ik de maatregel een nodeloze beperking van de FUN in het leven.

[De post-babes: Jennifer Korbin]

X foto’s
schoolgirl Crissy Moran
office babe Sherie
very hot blond
Sandee-Westgate
knap blondje
Angie Savage
Ashton Whitefur
Bellena
Naomi Watts borstjes
iets grotere borstjes
Rita
gezonde Maria
Eve Angel
Celeste Star
Monica Mayhem

X films
knappe meisjes
sexy Mia
bikini girls
appreciate a good kick in the face now and then
Sex Bomb Skater !!!

22.02.2006

Velig Vreemdgaan met Fake Akibi

Wie er niet voor terug deinst zijn of haar partner te bedriegen met een ander kan maar best zorgen dat de affaire niet uitkomt. Met de hedendaagse snufjes en technologie wordt het echter alsmaar makkelijker iemand te volgen of te controleren. Daarvoor bestaat er sinds enige tijd een oplossing: Fake Alibi, een dienst die tegen een redelijk bedrag een waterdicht alibi voorziet.

Fake Alibi is een firma die er bijvoorbeeld voor kan zorgen dat je een 'officiële' bevestiging op je privé-adres krijgt van da seminarie of congres waar je zogezegd naartoe moet. Op die bevestiging staat zelfs een telefoonnummer waar je partner naar kan bellen. Wanneer de partner in kwestie argwaan krijgt en daadwerkelijk het nummer in kwestie opbelt, zal een medewerker van Fake Alibi opnemen en de rol van hotelmanager of congresorganisator spelen. Volgens de firma zijn al meer dan 21.000 mensen lid van de dienst.

Fantastisch toch. Binnenkort ook nog een Fake Licence firma, of een Fake Diploma firma. Het verschil met die twee andere firma’s ligt hem erin dat je geen inbreuk maakt op de wet door te liegen en uw partner te bedriegen. Ik vraag me af of die mensen ’s avonds zonder veel moeite zichzelf in de spiegel kunnen bekijken.

[De post-babe: Bobbi Billard]

X foto’s
Monica Leigh
blonde jartelle babe
Helene Karel in boots
playmate Lindsey Vuolo
Judita
Zuzana Drabinova
blonde stockingbabe
jartelle babe Katia
Latina babe
Lynne Kush
knappe stocking babe
Alena
Erica Campbell

X films
ex-vriendin
sexy Adel
sexy fotoshoot
fijne dames uit Noorwegen

21.02.2006

Gezonde chocolade snacks

Volgens Yahoo is de droom van iedere chocoladeverslaafde dat zijn favoriete snack op de een of andere manier gezond zou kunnen zijn. Vandaag beweerde het bedrijf Mars Inc., bekend van Milky Way en Snickers, dat zij die wens vervuld hebben. Mars zegt volgende maand in de Verenigde Staten een productenlijn te starten die goed zou zijn voor je gezondheid.

Wat is er dan zo gezond aan? Volgens Mars zit er in de zogenaamde CocoaVia een bloedverdunnend antioxidant uit speciale cacaobonen dat lijkt op aspirine. Het zou zelfs de bloeddruk kunnen verlagen. Ook is de reep rijk aan vitaminen en is het met een cholesterolverlagend middel geïnjecteerd. Dat klinkt smakelijk.

Er zijn voor- en tegenstanders van dit initiatief van Mars. Sommigen waarschuwen dat het aanbieden van chocola als gezond product riskant is. Anderen, zoals de Amerikaanse Hartstichting, zijn er dan weer tevreden mee omdat onderzoek zou hebben uitgewezen dat de chocola de kans op hartziektes verlaagt. Geïnteresseerden zullen hun verslaving nog even moeten onderdrukken, omdat er vooralsnog geen plannen zijn voor een release bij ons. Maar geen nood. Echte chocolade helpt tegen de stress. En van dagelijks op deze blog te schrijven krijg je heel wat stress. En ik zwijg nog over mijn bloeddruk bij het zien van al die bloedmooie babes. Chocolade komt goed van pas.

[De post-babe: Bobbie Darby]

X foto’s
Alang
Crissy Moran
Adrianna
Rita G
Maria
brandweervrouw
Alison Angel
knap blondje
de vamp Vicky Vette
Sandee Westgate
next door Rachel
Eliska
Brenda

X films
een spelletje pool
in bed met Kari Wuhrer
Shay Sweet & Tanya Danielle
hardbody girl
smile
next door Nikki
Maria Sharapova

20.02.2006

Kate Ryan naar Eurosong in Athene

Kate Ryan heeft dan uiteindelijk de finale van Eurosong gewonnen en vertegenwoordigt ons land in mei op het Songfestival in Athene. Brahim kreeg het maximum van de vakjury maar die stemmen telden maar beperkt mee. Er mocht ook een Europese jury meestemmen maar de stemmen van het Eén-publiek, die in de finale driedubbel meetelden, gaven uiteindelijk de doorslag. La Shakra eindigde 2de en Belle Perez op de 3de plaats.

De vakjury verkoos echter Brahim. Die kreeg een Wildcard met de knallende rap-song P.O.W.E.R. Johnny Logan vond het weer "brilliant" en beschouwde ook de 'respect'-boodschap van het nummer heel relevant. Marcel Vanthilt heeft zich al ge-out als fan en sprak van een ongelooflijk vuurwerk. Marcel en Yasmine beloofden hem alvast veel punten en André Vermeulen dacht dat het nummer wel eens zou kunnen scoren in Athene. Maar het mocht niet zijn.

Kate had twee Zweede backingzangeressen meegebracht en die deden hun job prima. Johnny Logan zag de krantenkoppen al voor het geval ze zou winnen: "Kate is Great" en Je t'adore is het meeste 'Eurosong' van alle kandidaat-nummers.

Zullen we met dit nummer winnen. Wel, eigenaardig genoeg vind ik de keuze beter dan de vorige, maar nog steeds niet goed genoeg. Het liedje blijft hangen, de zang is uitstekend, de act is eenvoudig en efficiënt (maar daarom ook niet bijzonder). Het nummer heeft tevens een internationaal en commercieel karakter zonder goedkoop over te komen zoals die vlaamse maskotte Sandy Boets alias Xandee in 2004. Toch is het weinig origineel en smaakt het naar prefab van duizenden Eurosong nummers. Misschien geen laatste plaats, maar wel degelijk een voorlaatste plaats. En vergeet die knie-zwengel ! Dat is gewoon belachelijk ! Ik ga hier nu stoppen met zeiken over de Eurosong. Sebiet lopen hier nog al mijn bezoekers weg.

[De post-babe: Amber Caprisi]

X foto’s
jartelle babe Lauren Kain
jartelle babe Ann Angel
een stel knappe borsten
Anita Dark
Ashton Moore
knappe redhead
Sydney Moon met haar mooie rondingen
Daba Winner
Brittney Skye
Holly Morgan
knappe stocking babe
Jill Kelly
wat is dat de laatste tijd met al die carwash babes?
post babe Amber Caprisi

X films
een lading geile teenagers
webcam babe Luna
playmate Pamela David
Jessica Jaymes
Bobbi Billard

19.02.2006

Verkrachting minder erg als het slachtoffer geen maagd meer is

Ik heb veel te danken aan Italië. Enerzijds verschaft dit land heel wat knappe donna’s voor mijn jartelle blog, maar anderzijds komen uit dit land van de spaghetti en de macho’s ook de meest grappige en bizarre faits divers. Zo heeft de hoogste rechtbank in Italië gisteren verklaard dat een verkrachting minder erg is als het slachtoffer geen maagd meer is. Het Hof van Cassatie bepaalde dat de man die terecht stond voor de verkrachting van zijn 14-jarige stiefdochter kon rekenen op verzachtende omstandigheden wegens de seksuele ervaring van het meisje.

Het effect van de verkrachting is minder verwoestend nu het slachtoffer geen maagd meer is omdat zij "veel meer ontwikkeld is dan normaal gesproken valt te verwachten van een meisje van haar leeftijd", aldus de rechters.

De uitspraak heeft tot grote ophef geleid in Italië. "Het voelt als een trap in de maag, alsof we vijftig jaar terug in de tijd zijn gegaan", aldus de directeur van een telefonische hulplijn voor mishandelde vrouwen. Minister Stefania Prestigiacomo voor Gelijke Kansen verklaarde 'sprakeloos' te zijn. Twee vragen daarbij: Hoe bewijs je dat je maagd was en zal de verkrachter nu eerst vragen aan zijn slachtoffer of ze maagd is?

X foto’s
Alexis in het wit
Zafira
Adriana Malkova
sexy Monica
Natalia Cruz
Layla Taylor
Robyn Chance
stripper Sophia Rossi
black girl Lolana
stocking nurse Heidi Hanson
jartelle babe Jasmine
playmate Erica Campbell
Kabira, nog een zwartje
Amanda in boots
Chloë Jones
eindelijk eens een knappe Natalia
schattige brunette
schoon kontje
Kate & Karen 1 & 2

X films
knap blondje
knappe fotosessie
met fruitsmaak
Don’t You Want videoclip
The Ashley Simpson Show

18.02.2006

Ontslagen Put in de put

Excelsior Moeskroen heeft zijn coach Paul Put de laan ingestuurd vanwege zijn betrokkenheid in het omkoopschandaal rond de Chinese zakenman Zheyun Ye. Dat maakte de Henegouwse club vanavond op een persconferentie bekend, volgens HLN.

Put heeft aan het Moeskroen-bestuur toegegeven te hebben meegewerkt aan de vervalsing van twee competitiewedstrijden. Put beweert echter dat hij zich niet persoonlijk heeft verrijkt. Hij zegt donderdagavond nog te zijn klemgereden door iemand die hem opdroeg niets te vertellen over de gokfraude. Ook zou zijn dochter iets overkomen als hij de affaire in de openbaarheid zou brengen. Naar het schijnt zou hij Dick Cheney op haar afsturen.

De druk werd Put echter te groot. Vandaag is hij naar het bestuur gestapt, dat hem heeft ontslagen. Put blijft erbij dat hij zich op geen enkel moment persoonlijk verrijkt heeft met de gokfraude. Hij zegt dat hij al het geld heeft verdeeld onder de betrokken spelers. En niets zelf overgehouden!? Toch een fijne trainer hé. Bij Moeskroen wordt Put opgevolgd door Gil Vandenbrouck, die eerder dit seizoen al insprong voor de opzijgezette Geert Broeckaert. Hopelijk laat hij zich niet vangen.

[De post-babe: Dorismar]

X foto’s
Alexis in boots
Jaime Hammer
Mandy
Cherry World
Lilian Tiger
Assolo in boots
Bunny Luv
jartelle babes in het zwembad
jartelle babe blondine
Carli Banks
Lisa Marie
Wanda Curtis
Catlina Cruz
Bridgett
Tylene Buck
stocking babe 1 & 2

X films
sexy bier spotje
babes in bad