01.03.2006

Madonna opnieuw voor de rechter

Madonna wordt de laatste tijd overdonderd met juridische dagvaardingen. De mensen die geld ruiken worden wakker. Nadat die Waal kon bewijzen dat Frozen plagiaat was en er waarschijnlijk een serieuze schadevergoeding mee kon opstrijken, lijkt het jachtseizoen op de valse blondine met de stalen benen. En dit allemaal terwijl er miljoenen mensen haar muziek en DVD’s al van het internet op illegale manier hebben gedownload.

Het Tsjechische springstofbedrijf Explosia wil juridische stappen ondernemen tegen de pop-diva. De producent van onder andere de explosief Semtex vindt het maar niks dat de zangeres onlangs het bedrijf 'Semtex Girls Ltd' heeft opgericht. De Tsjechen claimen de internationale rechten op de merknaam te hebben.

"Madonna heeft ons niet om toestemming gevraagd om de naam te gebruiken en dus moeten we juridische stappen ondernemen", liet directeur Ladislav Lehky gisteren in een reactie weten. Volgens Lehky moet de handelswaarde van het merk geschat worden op een slordige 4,6 miljoen euro. Hoe ze dit hebben berekend is mij toch niet helemaal duidelijk. Wat Madonna precies voor ogen heeft met haar Semtex Girls is overigens niet duidelijk.

[De post-babe: Mackenzie Mack]

X foto’s
Brook Berry
playmate Christine Smith
Twisty Anette
blondine Martini
Bianca Beauchamp
carbabe Chloe Jones
Jennifer Ellison
stocking babe Andrea Mirage
Alyssa
jartelle babe Angel Dark
Nata in boots
Victoria Silvstedt ass
Brigantina
Anya
stocking babe Innocence
blondine in boots
Alexis
wow
Monica Hajkova
stocking babe Lucie

X films
webcam babe Mia
Brooke Banx
Marketa Belonoha on Skulls Island
sweet Eve
Adriana Lima
sweet April

Commentaren

*** Fijne woensdag !!
xxx Cientje

Gepost door: Cientje | 01.03.2006

De commentaren zijn gesloten.