02.03.2006

Zwangere Big Brother babe mag al opkrassen

De nieuwe Big Brother-reeks is negonnen en net zoals bij onze Noorderburen is ook hier een zwangere kandidate bij betrokken. De 22-jarige Kathleen, zeven maanden zwanger, werd echter op de eerste dag meteen weggestemd door het trio Kirsten, Haris en Mike, die van de programmaleiding de opdracht hadden gekregen een willekeurig iemand het huis uit te sturen.

Maar er is nog hoop voor de toekomstige moeder. Kathleen bevindt zich namelijk vooralsnog in een aparte geheime kamer van het huis. De moeder van de zwangere Kathleen noemt de onverwachte ontwikkeling een 'opgezet spel'. "Want de makers hebben beloofd dat ons Leen zéker tot na de bevalling in het huis blijft als ze de tiran niet uithangt", zegt Patricia Thienpondt in Het Nieuwsblad. "De vroedvrouw en de dokters staan ook standby. Zelfs de kinderkamer moet daar al ergens staan! Daarom ook dat ik het niet geloofde dat Kathleen maandagavond écht uit het huis werd gestemd." Volgens haar moeder zat de jonge vrouw tot voor kort nog in een opvanghuis, waar ze zou leren met geld om te gaan. "Maar na twee weken daar heeft ze voor 'Big Brother' gekozen. Die jackpot van 100.000 euro zou haar dus wel goed uitkomen."

'Big Brother 5 - Zero Privacy' moet spraakmakender dan ooit worden. Behalve de zwangere Kathleen herbergt het huis de stripster Audrey, de seropositieve Kenny en het stelletje Nathalie en Bart. Deze laatste twee hebben de opdracht gekregen hun relatie de komende dagen geheim te houden voor de rest van de bewoners. Een andere kandidate moet zich zo onpopulair maken dat ze bij de eerste stemronde minimaal één nominatie krijgt.
Hier is de Big Brother Live Feed om rechtstreeks in het BB huis te kijken.

[De post-babe: Monique Dane]

X foto’s
Mandi Rose Fanelli
jartelle babe Carla
Tianna Lynn
jartelle babe Jessica
Zia op het strand
mooie Alena
schattige Christy
Cassandra Lynn
Monique Dane
Katie
Sunny Leone 1 en 2
nice blonde
de brunette Nora
sexy blond
Mindy Vega 1 en 2
busty Nikki Jackson
Monica

X films
sexy Luani Lani
Aimee Sweet

Commentaren

VLAANDERENS TROTS??? EN TOCH BLIJFT DIT EEN PROGRAMMA VOOR EN VOORAL DOOR RANDDEBIELEN ... BROOD EN SPELEN VOOR DE ACHTERLIJKE MEDEMENS

Gepost door: MASTERMONGOOL | 02.03.2006

ik hoor het je bent duidelijk een grote fan.

; )

Gepost door: dennis | 03.03.2006

De commentaren zijn gesloten.