19.03.2006

Leve Britney Spears !

Britney Spears is onlangs met haar blote voet in een injectienaald gestapt op het eiland Hawaii. De zangeres wilde uit haar auto stappen, toen ze met haar voet in een naald terechtkwam. Ze werd vervolgens naar een ziekenhuis gebracht. De schade bleek uiteindelijk mee te vallen.

"Het was vooral schokkend om te zien hoe de naald uit haar voet stak. Er gaat op zo'n moment van alles in je hoofd om. Stel je voor dat de naald afkomstig is van een junk?", aldus een getuige van het voorval tegen de Britse krant Daily Star.

Spears bleek uiteindelijk geluk te hebben: het ging om een ongebruikte naald. In het ziekenhuis is de wond gedesinfecteerd…Die popsterren doen toch alles om in het nieuws te komen. In ieder geval is het goed dat ze al een beetje oefent met injectienaalden op de grond. Binnenkort zal Federline zijn crack-vriendjes wel meebrengen naar huis.

X foto’s
sexy Christina
jartelle babe Briana Banks
Wanda Clooney
blonde seksbom
Carli Banks
Katya
Carmen
blonde jartelle babe
Hermetis
Alison Angel
Miae
Dakota Rae Patrick
jartelle babe Ann Angel
Susana Spears
Tory Hust

X films
Carli Banks
Alison Angel
”Fight!”

Commentaren

tja maar wie stapt er nu uit een wagen op zijn blote voeten. Trouwens, ik denk zelfs niet dat het toegelaten is om te rijden zonder schoenen.

Gepost door: daan | 19.03.2006

De commentaren zijn gesloten.