24.03.2006

Waar blijven die korte rokjes ?

Een fashion statement in België. Thomas Guiheneuc van de vereniging Liberté Couleur vindt dat meer meisjes rokjes moeten dragen op school. Dit wil de vereniging bereiken door de Dag van de Rok te lanceren. Guiheneuc: "Ze durven geen rok aantrekken uit angst voor commentaar." Met de Dag van de Rok zou dit probleem opgelost zijn.

Niet iedereen heeft echter een dergelijke dag nodig om een rokje aan te durven trekken. Twee Belgische leraressen - juffen - van het Onze Lieve-Vrouw-ten-Doorn-college te Eeklo geven alvast het goede voorbeeld. lerares Frans Renate van Rie (35) zegt daarbij wel: "Als ik soms in het licht sta en mijn rokje wat doorzichtig wordt, zie ik de leerlingen wel kijken. Ik ga dan snel in het donker staan. Pech voor de pottekijkers." De andere juf meent dat het rokje niet te kort mag zijn; "Die hou je best voor thuis."

"Als een mooie juf een rokje aanheeft, gluur ik wel eens", lacht de zestienjarige Benjamin Braet. "En bij meisjes zeker", vult zijn één jaar oudere vriend Toon Bogaert hem aan. Als het aan hen ligt, wordt de Dag van de Rok zo snel mogelijk ingevoerd in België. "Veel meisjes zijn bang om hun benen te laten zien. Ze vinden hun benen te wit of er staat een blauwe plek op. Maar rokjes zijn gewoon mooi, als het maar niet te kort en sletterig wordt."

Uit vrees voor commentaar van klasgenoten durven sommige meisjes geen rok te dragen. De zestienjarige Esther Vanhaute heeft er echter geen problemen mee en laat haar minirok zwierig zwaaien. "Een lerares heeft me ooit naar voren geroepen om mijn rok te meten. Hij mocht 20 cm boven de knie hangen en het was 30 cm. Ik vond dat nogal dwaas. De reactie van de directrice was leuker: zij zei dat mijn rokje wel mooi was, maar iets te kort."

"Moest mijn lief een minirokje aanhebben, dan zou ik wel jaloers zijn", zegt Jordy Haverbeke (17). Er zitten twee meisjes in zijn klas met een (langer) rokje. "Met deze rok kan ik lekker zwieren", grijnst Hanne Delafaille. Haar rok is feestelijk oranje en komt tot haar knie. Achttienjarige klasgenote Charlotte Haenebalcke draagt een lange zwarte rok. "Ik voel me er vrij en luchtig in, maar als het waait, dan floept hij wel eens omhoog." Jordy trekt zich daar niets van aan: "Als ik dan in de buurt ben, is dat niet erg."

[De post-babes: Dora, Silvia Saint, Amy Reid]

X foto’s
jartelle babe Rachel Elizabeth
erotic Aria Giovanni
Adele Stephens
Marketa Belonoha
Davin Lexen
Mindy Vega
jartelle secretaresse
stocking babe Justine Sands
Merritt Cabal
meisjes aan het strand
Alison Angel
Nelli Hunter
het mooie kontje van Emanuelle

X films
Cassia Riley
sexy blondje in lederen boots
pool babes
Melissa Kellar
tv babe casting

Commentaren

Mo Jartelle toch! Die korte rokjes hangen nog in de kast! Het is daar nog veel te koud voor! Die meiskes zouden bevriezen!

Gepost door: jacoja | 24.03.2006

Trouwens, dat madammeke, Asia Argento, dat waren SCHOON foto's. Merci!

Gepost door: jacoja | 24.03.2006

De commentaren zijn gesloten.