31.03.2006

Belgische muziekmarkt minder omzet

De omzet van de totale Belgische muziekmarkt is vorig jaar gedaald met 6,3 procent. In 2005 boekte de Belgische muziekindustrie een omzet van 123,5 miljoen euro. "De voornaamste oorzaken van deze sterke neerwaartse trend liggen in het kopiëren van cd's en het illegaal downloaden van audio op het internet", zo meldt de vereniging van Belgische muziekproducenten (IFPI) vrijdag in een persbericht. Ja, ik weet het, het is een oud liedje van de industrie die stilletjes afgezaagd begint te worden. Ik ga nog wat naar Kayne West luisteren.

De markt van de singles is in België in 2005 met 22 procent gedaald in omzet en 23,5 procent in verkochte exemplaren. Deze daling wordt voor een groot deel gecompenseerd door de verkoop van digitale downloads.

Ook de Belgische albummarkt is lichtjes gedaald met 3,5 procent in omzet en 6 procent in verkochte exemplaren. Op de Belgische digitale muziekmarkt werd door de platenfirma's in 2005 een omzet van 1,68 miljoen euro genoteerd. De beltonen brachten 1,12 miljoen euro op. Jammer dat de belgische driekleur babes niet zingen. De omzet zou meteen ongekende hoogtes halen.

[De post-babes: Lisa Marie, Clara, Bunny Luv]

X foto’s
Aida Lime
Corinna Elve
Zarah
jartelle babe Katie
de schattige Lana
Marina Baker
het ronde kontje van Sweet Krissy
de bootylicious Mandy Michaels
Nikki
Victoria in boots
Avril Lavigne’s sister Tiffany Toth
Heather Haas
Kim Morris
Monica Hajkova

X films
strippers !
VT4 maakt binnenkort Belgian Pornstar
foute webcam
Elisha Cuthbert
stocking babe Katie Fey
Elizabeth
Alison Angel op de campus + pics

30.03.2006

Jartelle Babe: Tila Nguyen

23:29 Gepost door Dennis in Jartelle Babes | Permalink | Tags: jartelle, tila nguyen, misha

29.03.2006

Scarlett Johansson meest sexy vrouw op aarde

Vanwege gebrek aan beter is Scarlett Johansson door de lezers van For Him Magazine (FHM) verrassend gekozen tot meest sexy vrouw op aarde. De 21-jarige actrice, onder meer bekend van haar acteerwerk in The Island en Match Point, staat op nummer 1 in FHM's jaarlijkse lijst van 100 meest sexy vrouwen in de wereld.

Johansson is in de lijst de opvolgster van Angelina Jolie, die vorig jaar nog op één stond. Dit jaar bezet de actrice de tweede plaats. De nummers drie tot en met tien zijn respectievelijk Jessica Alba, Jessica Simpson, Keira Knightley, Halle Berry, Jenny McCarthy, Maria Sharapova, Carmen Electra and Teri Hatcher.

"Een van de beste dingen die een vrouw kan horen, is dat zij sexy is", aldus Johansson. "Ik wil de lezers van FHM bedanken voor dit enorme compliment". Vorig jaar stond de actrice op de negende plaats in de lijst. De promotie is zeker goed meegenomen.

[De post-babes: Kate, Scarlett Johansson, Tamara]

X foto’s
playmate Charlie Lane
Dorothy Black
stocking babe Faith
stocking babe Briana Banks
jartelle babe Jesse
jartelle babe Monica
Misty Dawn
Anita Dark + Terri Summers
Pavla black & white
koningin Fabiola
Olivia
Lonnie Waters
stocking babe Elitta
Jamie Lynn
Clara Hamilton
Britney Spears

X films
Luba bikini collectie
Regina

28.03.2006

Leve het voetbal !

Those 3 gals are dedicated to my blogcolleague, Skynet Pimp Fred

Wanneer je het Belgisch voetbal bekijkt heb je vaak zoiets van: "Is dat hier getrukeerd of zitten die mannen aan de coke. Wel, blijkbaar zitten we er nog ver niet van, want naast de omkoopschandalen blijkt er ook een drugsprobleem te zijn bij de Europese topvoetballers, die blijkbaar op verrassend grote schaal cocaïne snuiven. Dat zegt de Erik Matser, die als neuropsycholoog voetballers begeleid. Matsers heeft de indruk dat het om twintig tot dertig topvoetballers per jaar gaat, overigens 'niet alleen Belgen’. Ze gebruiken vooral cocaïne, maar ook bijvoorbeeld speed. Verbasingwekkend dat ze nog op hun benen kunnen staan.

"Ik heb me de laatste jaren gespecialiseerd in de topsport, vooral in het fenomeen vormcrisis. Ik krijg veel voetballers die uit vorm zijn, meestal gestuurd door hun club. De coach heeft dan geen idee van de reden van die vormcrisis. Maar ze zijn ineens steeds net te laat bij de bal, hebben plotseling niet meer het overzicht", vertelt Matsers. Hij was afgelopen week op een internationaal congres over traumatisch hersenletsel, waar hij bevestigd kreeg wat hij in zijn eigen praktijk meemaakt. "Wat me steeds weer opvalt, is de snelheid van het verval door cocaïnegebruik. Het is een extreem destructieve drug. Na een paar weken gebruik ben je uit vorm en het griezelige is dat een hersenbeschadiging heel moeilijk te 'resetten' is."

In tegenstelling tot heroïne is cocaïne een hard drug die bij topsport hoort, zo denken volgens Matsers althans de topsporters zelf. Heroïne maakt traag en duf, cocaïne zorgt voor euforie. Matsers haalt een voorbeeld aan van een topvoetballer die bij hem onder behandeling is geweest. De sporter was niet gelukkig. "Die jongen heeft een fantastisch talent, is daardoor in de top van het voetballen terechtgekomen, maar ook in een sociale omgeving waarin hij niet past, waar mensen niet meer op basis van gelijkwaardigheid met elkaar omgaan."

[De post-babes: Sunny Leone, Susanna, Regina]

X foto’s
sexy Vendy
Jessica
Ashlee James
Kirsten
Crystal
stocking babe Bridgett
Amy Reid
Veronica Zemanova
new Vida Guerra
Run !!
blonde Codi Milo
ebony Chase
Juditta Jones
Sarah K

X films
Mindy Vega + pics
Pamela Anderson in actie

27.03.2006

Jeugd moet meer bier drinken

Even tussen de lessen een biertje weghappen in de schoolkantine. Volgens de vereniging De Leuvense Biertherapeuten is dat helemaal niet zo slecht voor kinderen. Een licht alcoholisch tafelbier zou zelfs beter zijn dan de veel te zoete frisdrank die tegenwoordig wordt gepromoot en verkocht op scholen.

"Waarom komt er 's middags in de schoolkantine geen fles bier meer op tafel", zegt woordvoerster Ann Frankie van de Leuvense bierproeversclub. De vereniging pleit voor het herstel van oude Belgische biertradities. Frankie zegt zelf te zijn opgevoed met de keuze tussen chocomel of tafelbier, een variant van het gerstennat dat twee procent of minder alcohol bevat. "Tafelbier is een veel beter en gezonder alternatief dan frisdrank, want minder gesuikerd."

Verschillende diëtisten hebben overigens kritiek op de ideeën van de 'biertherapeuten'. Zij zijn van mening dat ze kinderen aan willen zetten tot het drinken van alcoholhoudende dranken. Zowiezo is de drank steeds meer trendy aan het worden met die knotsgekke reclames van Bud Light die vooral gemunt zijn voor een jongere adolescente generatie. Maar er zijn ook schitterende tv-spots die er goed in slagen om overdadig alcoholgebruik aan de kaak te stellen, zoals de tabaks-reclame dan nu al enige tijd doet.

[De post-babes: Bobbi Billard en twee anonieme babes]

X foto’s
Amy McCarthy
knappe Louise Glover
Anetta
Cassandra Lynn
blonde playmate
stocking babe Eva Padberg
jartelle babe Tina Bishop
Monica Leigh
blonde stoot
afkoeling
cowboy Kate
Celeste Star
Holley Ann Dorrough
Roxanne Hall
Lauren Pope
Rita G
Terri Summers
schattig blondje
Tiffany Toth
sportvrouw Tanja Kewitsch
Amiee Richards

X films
3 meisjes lapdancen
supersexy webcam babe
dom filmpje
nog een webcam strip
en dat is nog een bonus webcam
ok. Dit is de laatste.
Kristin Kreuk
borstjes
Pirelli kortfilm

26.03.2006

Axe-effect in de klas

Te gek. Leraren in Groot-Brittannië hebben de buik vol van het zogenaamde 'Axe-effect'. De deodorant zou zo massaal gebruikt worden door de Britse tieners, dat de lucht in veel klaslokalen niet meer te harden is. Soms is lesgeven alleen mogelijk nadat de ramen zijn geopend. Een zegsman van Unilever, verantwoordelijk voor de deo, noemt de ontwikkeling in een reactie 'fascinerend'.

Het succes van de deo, die aan de andere kant van de Noordzee Lynx heet, is onder andere het gevolg van een reclame met acteur Ben Affleck die met een 'klikkertje' telt hoeveel vrouwen voor hem vallen. Hij wordt vervolgens overtroffen door een slungelige tiener die de deo gebruikt en veel meer 'kliks' heeft. Britse tienerjongens denken door de reclame dat ze onweerstaanbaar worden voor hun vrouwelijke leeftijdsgenoten, en bespuiten zich massaal met het goedje.

Volgens de ervaringen die leraren uitwisselen op een Engels onderwijsforum zijn het vooral 13-jarigen die onvoorwaardelijk geloven in de reclameboodschap. Een jonge onderwijzeres schrijft dat ze haar vriend verbood nog langer Lynx te gebruiken, omdat de lucht haar deed denken aan de pubertjes in haar klas. Een volwassen man doet echter de online bekentenis dat hij nog niet is uitgeroken op Lynx Africa. "Lynx is okee. Het is alleen de enorme hoeveelheid waarmee die jochies zich besprenkelen die je doet stikken en naar frisse lucht doet happen." John Bangs, voorzitter de nationale lerarenvakbond (NUT), vreest dat de lucht schadelijk voor de gezondheid kan zijn. Tegelijkertijd voegde hij daar echter aan toe dat 'een van de vreugdes van het vak het meebeleven van de grillen van tieners' is.

Nu ja, liever studenten die ruiken naar Axe, dan naar zweet zou ik zo zeggen.

[De post-babes: Louise Glover, Agnieszka Hendel, Michelle Baena]

X foto’s
Monica Hajkova
Eva Shine
Gena Mash
Olivia
Holly
Zdenka Podkapova
Sofiaz
Evelyn Lory
Katie
Alison Angel
Monica Mayhem
carbabes
Melissa Theuriau
Jelena Jensen

X films
de bruingebakken Pantera
sexy blondje
playboy pool party
Veronica Varekova

25.03.2006

Aanhoudende Seksuele Opwinding Syndroom

Er is een nieuw syndroom ontdekt dat leidt tot continue geilheid bij vrouwen, zonder dat een hoogtepunt soelaas biedt: het Aanhoudende Seksuele Opwinding Syndroom (PSAS: Persistent Sexual Arousal Syndrome).

Niet duidelijk is hoeveel vrouwen aan het syndroom lijden, maar het probleem kan zo groot zijn dat vrouwen in elektrotherapie gaan. Doordat de vrouwen continu opgewonden zijn en daar niets aan kunnen veranderen, hebben ze psychologische problemen en soms zelfmoordneigingen. De seksuele prikkeling kan enkele dagen, maar ook anderhalf jaar duren. Volgens het artikel werpt het syndroom een nieuw licht op vrouwelijke seksualiteit. Het vaker voorkomende probleem bij vrouwen is het uitblijven van een orgasme.

PSAS is een ziekte die vaak niet serieus wordt genomen. Bovendien maken veel van de patienten die aan PSAS leiden geen melding van hun klachten. Ze voelen schaamte, frustratie en vernedering en durven daarom niet naar een dokter te stappen. PSAS kan ontstaan door welke prikkeling dan ook en dat hoeft dus niets met seks te maken te hebben. Blijkbaar had die knappe lerares die het deed met een minderjarige daar ook last van. Ik denk trouwens dat mijn lief daar ook aan lijdt. Ik ga zeker niet klagen. Je wordt er wel uitgeput van…

[De post-babes: anonieme jartelle babe, Crystal Klein, Suzanna]

X foto’s
super sexy Audra Lynne
meisje in de tuin
Rachel Aziani 1 & 2
blonde jartelle babe
Kristy Jade
jartelle babe Laula England
Alison Angel
Jurgita Valts
have some Faith
Evelyn
Celeste Star
Raven Riley
Jessica Alba
Tiffany Toth

X films
Rocios Curves
Pussy Cat Dolls live
Anna Nicole Smith
latex babe
Leah Dizon
de Braziliaanse Jessica Canizales
jartelle babe Helena Christensen

24.03.2006

Waar blijven die korte rokjes ?

Een fashion statement in België. Thomas Guiheneuc van de vereniging Liberté Couleur vindt dat meer meisjes rokjes moeten dragen op school. Dit wil de vereniging bereiken door de Dag van de Rok te lanceren. Guiheneuc: "Ze durven geen rok aantrekken uit angst voor commentaar." Met de Dag van de Rok zou dit probleem opgelost zijn.

Niet iedereen heeft echter een dergelijke dag nodig om een rokje aan te durven trekken. Twee Belgische leraressen - juffen - van het Onze Lieve-Vrouw-ten-Doorn-college te Eeklo geven alvast het goede voorbeeld. lerares Frans Renate van Rie (35) zegt daarbij wel: "Als ik soms in het licht sta en mijn rokje wat doorzichtig wordt, zie ik de leerlingen wel kijken. Ik ga dan snel in het donker staan. Pech voor de pottekijkers." De andere juf meent dat het rokje niet te kort mag zijn; "Die hou je best voor thuis."

"Als een mooie juf een rokje aanheeft, gluur ik wel eens", lacht de zestienjarige Benjamin Braet. "En bij meisjes zeker", vult zijn één jaar oudere vriend Toon Bogaert hem aan. Als het aan hen ligt, wordt de Dag van de Rok zo snel mogelijk ingevoerd in België. "Veel meisjes zijn bang om hun benen te laten zien. Ze vinden hun benen te wit of er staat een blauwe plek op. Maar rokjes zijn gewoon mooi, als het maar niet te kort en sletterig wordt."

Uit vrees voor commentaar van klasgenoten durven sommige meisjes geen rok te dragen. De zestienjarige Esther Vanhaute heeft er echter geen problemen mee en laat haar minirok zwierig zwaaien. "Een lerares heeft me ooit naar voren geroepen om mijn rok te meten. Hij mocht 20 cm boven de knie hangen en het was 30 cm. Ik vond dat nogal dwaas. De reactie van de directrice was leuker: zij zei dat mijn rokje wel mooi was, maar iets te kort."

"Moest mijn lief een minirokje aanhebben, dan zou ik wel jaloers zijn", zegt Jordy Haverbeke (17). Er zitten twee meisjes in zijn klas met een (langer) rokje. "Met deze rok kan ik lekker zwieren", grijnst Hanne Delafaille. Haar rok is feestelijk oranje en komt tot haar knie. Achttienjarige klasgenote Charlotte Haenebalcke draagt een lange zwarte rok. "Ik voel me er vrij en luchtig in, maar als het waait, dan floept hij wel eens omhoog." Jordy trekt zich daar niets van aan: "Als ik dan in de buurt ben, is dat niet erg."

[De post-babes: Dora, Silvia Saint, Amy Reid]

X foto’s
jartelle babe Rachel Elizabeth
erotic Aria Giovanni
Adele Stephens
Marketa Belonoha
Davin Lexen
Mindy Vega
jartelle secretaresse
stocking babe Justine Sands
Merritt Cabal
meisjes aan het strand
Alison Angel
Nelli Hunter
het mooie kontje van Emanuelle

X films
Cassia Riley
sexy blondje in lederen boots
pool babes
Melissa Kellar
tv babe casting

22.03.2006

Minder vakantiegangers naar Turkije

In tegenstelling tot een aantal berichten op televisie zou de Turkse vakantiemarkt behoorlijk in elkaar zijn gestort. Vanuit België zijn bijna 50% minder vakanties geboekt dan vorig jaar. Vakantiegangers kiezen weer massaal voor Spanje, Griekenland, Portugal, Cyprus en Italië.

Reden dat toeristen Turkije mijden zijn onder meer de ellende met de Turkse vliegtuigmaatschappij Onur Air en andere luchtvaartbedrijven, vogelgriep, een mogelijk 'islameffect' en de massa Russische toeristen, die voor veel overlast zorgen op en rond de Turkse stranden.

Toeristen die wel naar Turkije willen, kunnen nu profiteren van de dumpprijzen waarmee Turkije-vakanties momenteel aan de man worden gebracht. Veel animo leveren die dumprijzen echter nog niet op. Overigens dreigt voor de eerder genoemde landen die wel weer populair zijn, een ernstig tekort aan vliegtuigstoelen. Maar zoals ik altijd zeg, kom naar Antwerpen of Brussel, en je kan zo genieten van een stukje Turkije. Het goede weer moet je er maar bij denken.

[De post-babes: Alison Angel, Campbell sisters, anoniem blondje]

X foto’s
jartelle babe Denisa
jartelle babe 1
jartelle babe 2
sexy jartelle babe setje 1 & setje 2
khjh
smakelijke stocking babe
cute boot babe
amateur jartelle babes
jartelle babe Goldie
Carolee
Adele Stephens
stocking babe Eva Angel
kontjes
blondje maakt een kleine stop
Jennifer Lopez in strakke jeans
blonde Ruth
summer babe
lovely Kate + Kate met haar Star Wars riem

X films
Susana Reche striptease
Valentina
Tylene Buck
Jordan Capri
Kobe Tai
babes in da club
Meriah Nelson

21.03.2006

70 keer gewaarschuwd voor de nakende vliegtuigkapingen

Een FBI-agent heeft zijn oversten in de aanloop naar 11 september 2001 meer dan 70 keer gewaarschuwd voor de nakende vliegtuigkapingen. Dat heeft de agent vandaag verklaard op het proces tegen de van terrorisme beschuldigde Zacarias Moussaoui.

FBI-medewerker Harry Samit beschuldigde op het proces zijn eigen oversten van obstructie en schuldig verzuim. De agent wou destijds onderzoeken of de opgepakte Moussaoui onderdeel was van een netwerk dat vliegtuigen wou kapen, maar zijn oversten verhinderden dat. Ze weigerden onder andere Moussaoui's bezittingen te doorzoeken, waarin belangrijke aanwijzingen voor de aanslagen te vinden waren. Moussaoui, die vlieglessen nam in de Verenigde Staten, werd drie weken voor de aanslagen opgepakt in Minneapolis omdat zijn visum verstreken was. FBI-agenten wilden onderzoeken waarom de Fransman leerde vliegen en welke rol hij kon hebben in een plan om Amerika aan te vallen. Hun eigen oversten stonden dat in de weg.

De getuigenis van Samit wordt bijgetreden door Coleen Rowley, een toenmalige advocate van de FBI. Zij wordt echter niet verhoord tijdens het proces. Harry Samit werd uiteindelijk zo wanhopig dat hij zelf de Geheime Dienst op de hoogte bracht dat de veiligheid van de president in gevaar was, maar ook daarop werd niet gereageerd. Het openbaar ministerie vraagt de doodstraf voor Moussaoui, maar dat wordt mogelijk ondermijnd door deze getuigenis. De vermoede terrorist wordt er immers van beschuldigd niet met het onderzoek te hebben meegewerkt zodat het netwerk niet tijdig kon worden ontmaskerd.

[De post-babes: blondje, Sydney Moon, Sandy]

X foto’s
Leanne
stocking babe
Alexis
Natalie
Casie Lynn
Kristen Deluca
Pavlina
Masha
knappe secretaresse
sexy schoolgirl
Petra Verkaik
Celeste Star
Adriana Lima

X films
Jenna Haze
sweet babes
striptease