04.04.2006

Weg met die reclamebanner !

Ook Jartelle Babes zien die SkynetBanner liever verdwijnen. En wie kan hen dat nu weigeren. Eerst nemen ze mijn IMU weg en dan zetten ze hun reclamebanner op mijn blog. Rare jongens zijn dat die Skynet-mensen. Wat krijgen we morgen, video pop-ups en ringtones? Ik heb dit postje twee keer moeten schrijven alvorens ik het kon posten. Zouden ze niet beter hun systeem updaten in plaats van de blogjes uit te buiten en de layouts te verknoeien voor een paar honderd euro’s per maand? Te gek.

Nice work, Skynet. Gelukkig werken jullie niet voor mij, of jullie mochten ander werk gaan zoeken: jullie hebben gewoon geen verstand van hoe je een blogsysteem moet beheren. Het is triestig gesteld met de Nederlandstalige Skynet-blogjes. Ze blijven sputteren en komen maar niet vooruit. Er zijn honderden manieren om van dit systeem het Beste Blogsysteem te maken van België.

Maar jullie zitten vast in een bekrompen denkenpatroon en stimuleren allerminst tot kwalitatief betere blogs. Waarom zou iemand nog moeite doen om een propere layout te maken als jullie er af en toe eens op komen plassen? Weten jullie trouwens hoeveel skynetblogjes zijn genomineerd voor de Dutch bloggies van 2005 – 2004 – 2003 ? Ik gaan het zeggen: nul !!! Als een reclamebureau geen prijzen binnenhaalt wordt de creatieve staff geheel ontslaan. Mogen jullie blij zijn dat er nog een paar babe-blogjes zijn die genoeg traffic genereren om dat systeem hier nog op zijn minst lopende te houden.

[De post-babes: Valentina Vaughn, Kimberly Holland, Lisa Marie Scott]

X foto’s
Mindy Vega
Crissy Moran in het rood
blonde Stacy
jartelle babe MATEA KRALJIC
Angel Dark
Sharka
Amber Smith
Katerina
knappe brunette
Lanny in bad
Mandy op de veranda
Ashton in het wit
beach bunnies
Nicole
het kontje van J-Lo
Alisa
Louise Glover

X films
meisjes en paarden
Jana doeth et voor ons voor
carwash babes

Commentaren

Lay-out / design Ik ben gewoon wég van jouw blogdesign! Super man! Mocht je ooit van plan zijn een ander design te kiezen, stuur me dan dit op aub. Ik vind het echt prachtig!!!

Bloggroetjes,

Gepost door: Pliske | 04.04.2006

Zeg, Zartelle, dat meiske daar rechts op dat gasvuur : dat ding is toch UIT, hé?

Gepost door: jacoja | 05.04.2006

kpeins het maar ik heb eerder schrik dat ze er af gaat vallen. Het ziet er mij niet ene uit die handig is in de keuken.

Wel Pliske, ik zal het u weten zeggen.

Gepost door: dennis | 06.04.2006

De commentaren zijn gesloten.