07.04.2006

Indonesische Playboy zonder bloot

Voor de eerste keer kunnen ook Indonesiërs het welbekende tijdschrift Playboy kopen. Vanaf vrijdag ligt de allereerste en tevens unieke editie in de rekken. Hoewel het blad vol staat met vrouwen, is er geen bloot in te bespeuren. Dat meldt een fotograaf van het persbureau Associated Press die het nummer heeft ingezien.

Het hoogste islamitische orgaan van Indonesië, de Raad van Geestelijken, is toch niet opgezet met de verschijning. "We verwerpen Playboy omdat het een icoon van pornografie is", aldus raadslid Maruf Amin.Toen in januari bekend werd dat er een Indonesische Playboy zou komen, organiseerden her en der moslims demonstraties. Toch praktiseren de meeste Indonesiërs een gematigde vorm van islam. Een meerderheid van de vrouwen draagt geen hoofddoekje, maar wel strakke spijkerbroeken en mouwloze T-shirts.

De editie gaat ongeveer 3,5 euro kosten: meer dan twee keer zoveel als het minimumdagloon. Wow, ik stel voor dat al die Indonesiërs gewoon achter hun pc naar de Jartelle Blog surfen. Het zal hen minder kosten en ze zullen heel wat meer bloot te zien krijgen. Nuja, Indonesische vrouwen met strakke spijkerbroeken kan ook wel aanstekelijk zijn.

[De post-babes: anonieme babe, Kirsten, Lola]

X foto’s
Daisy
stocking babe Krissy
Ann Angel
penthouse babe Liah Leah
Jennifer Bast
Ginger Jolie
Latex babe Andrea
blonde jartelle babe
Jenya
Elle Iverson
Tasty Tara
stocking babe Eve Angel
Krista Kelly
big boop Becky
sexy Palema Anderson
stocking babe Tiffany Diamond
Lisa Marie
Kate’s kontje
Ann Poll nabij het zwembad
mooi blondje
glamour Jenna
stocking babe Taylor
Krista Ayne
Barbie Gold
Wanda
babe in boots
blonde Carol G
Erica Rose Campbell

X films
webcam Britney
Lesa bikini striptease
summer babes
hot Luba
Aria Giovanni !!!
sexy Ravon
naughty babes

Commentaren

olaaa très sympa ton blog !!

Gepost door: Philip | 07.04.2006

De commentaren zijn gesloten.