11.04.2006

Mariah Carey gekeurd door Coldplay

De zanger van Coldplay, Chris Martin, had de grootste pret tijdens een concert in Amerika. Hij zong een liedje over de flinke borstpartij van niemand minder dan zangeres/actrice Mariah Carey.

Nadat een journalist aan Martin vroeg of de zangeres hem zou inhalen wat betreft het best verkochte album van 2005 antwoordde hij: "Zij niet, maar één van haar borsten wel. Zij doen het meeste werk voor haar. Vorige week werd ik nog achterna gezeten door een enorme borst. Ik geloof dat het er een van Mariah was." Daarna begon Chris te zingen. "De borsten van Mariah Carey zijn zo mooi, door die twee komt ze nooit in moeilijkheden. Zat ze maar op de Titanic, dan was het schip nooit gezonken."

Carey heeft genoeg problemen met haar figuur zonder de grapjes van Martin. Vorige maand vertelde ze nog dat ze bang is om haar mooie figuur kwijt te raken. "Ik kan niet te veel sporten, want dan raak ik mijn volle billen kwijt. Ik kreeg er laatst al een opmerking over" , aldus de rondborstige brunette. Het einde van de wereld is nabij.

X foto’s
Zuzana Drabinova
blondine Codi Milo
jartelle babe Heather McQuaid
mistress Mandy
penthouse babe Liz Harvey
Aziatische schone Aiko Tanaka
desperate housewife Eva Longoria
sexy blondine
Kira Eggers
sweet babe mix
jartelle babe Jennifer Emerson
jartelle babe Mel
Agustina
Sabrina
stocking babe Monique
sexy Mila
Pamela Anderson
Justine Sands

X films
shake it
Baywatch Babes Carmen Electra & Gena Lee Nolin
drie stoute meisjes

De commentaren zijn gesloten.