15.04.2006

Shock-therapie spotje ter bevordering van de verkeersveiligheid

De Franse overheid is het aantal verkeersdoden zat. Het verminderen van het aantal verkeersdoden is een speerpunt van de Franse regering, en een nieuwe reclamespot moet de angst bij de Fransen er flink in jagen. Een uit de bocht gevlogen auto ligt op z'n kop op een provinciale weg. De ouders in het voertuig horen dat alles nog in orde is met Clara, hun kleine dochtertje. Wanneer de ouders zich uit de auto wurmen om hun dochtertje te redden, maakt een andere auto op brute wijze een einde aan de levens van alle inzittenden. Het filmpje eindigt met "Respecteer altijd de snelheidslimiet".

De krant Figaro noemt de spot "huiveringwekkend". De minister van Verkeer Dominique Perben zei bij de presentatie van de spot: "We moeten de realiteit onder ogen zien, anders kunnen we er niets aan veranderen. Volgens hem werken alleen harde beelden. In de zomer volgt er eenzelfde commercial over een tragische afloop op de snelweg, en in de herfst is de bebouwde kom aan de beurt.

Een andere maatregel die de regering heeft ingevoerd is de Franse versie van de Bob. Alleen heet deze in Frankrijk Sam, en staan de letters nergens voor. Ook zijn er veel nieuwe flitspalen ingevoerd, is er een puntenrijbewijs en treedt de politie hard op tegen verkeersovertreders. Sindsdien zijn er 32 procent minder verkeersdoden.

[De post-babes: 3 anonieme stocking babes]

X foto’s
Lonnie Waters
Becky
latex Ophelia
Silvia Saint
Masuimi Max
Rhiannon
Tiffany Toth
sexy jartelle babe
jartelle babe Erica Rose Campbell
glamour jartelle babe
jartelle babe Elise
jartelle babe Donna
blonde stocking babe
sexy Janova

Commentaren

heejz Leuke Blog

Kom je ook den onze eens bezoeken..??
groetjes

Gepost door: The Pink Girlss | 15.04.2006

NEEN gij ! stel je voor, mijn reputatie naar de knoppen, en het stelt nu al nie veel voor.

;-)

Gepost door: dennis | 16.04.2006

De commentaren zijn gesloten.