28.04.2006

Geen exclusiviteit voor sponsors van het WK voetbal

Het Duitse Hooggerechtshof in Karlsruhe legde de Internationale Voetbalfederatie (FIFA) donderdag een verbod op voor het exclusieve gebruik van de commerciële rechten van het concept 'Fussball WM 2006' (Voetbal WK 2006). Daarmee krijgt de Wereldvoetbalbond een nieuwe tegenslag te verwerken in zijn verlangen om zijn sponsors te beschermen.

Twee bedrijven, waaronder de Duitse suikerwarenfabrikant, hadden een klacht ingediend tegen de beslissing van de FIFA om meer dan 860 producten en diensten die die naam droegen te beschermen. De FIFA nam een patent op 'Fussball WM 2006' voor de exploitatie voor commerciële doeleinden, een erg lucratieve business. Door de beslissing van de Duitse rechters kunnen de officiële sponsors van de FIFA niet als enige gebruik maken van het concept.

De vijftien hoofdsponsors van de FIFA en de zes nationale sponsors hebben samen zowat 750 miljoen euro betaald om wereldwijd of op nationaal vlak hun producten exclusief te kunnen adverteren. De FIFA houdt overtredingen scherp in het oog. Zo werden voor het WK 2002 in Japan en Zuid-Korea 1900 gevallen van onrechtmatige reclame geregistreerd in 88 landen. Voetbal is business, BIG business !

[De post-babes: playmate, Amanda Duncan, Desiree]

X foto’s
sexy Lia
sensuele Susan
Hana Draperies
Sophie Moone
exotische Holly Weber
Tereza
brunette Sandra Shine
blondine Jody
Samantha
killer babe Roxy Carter
bikini Nora
Klara in bad
cowgirl Catalina Cruz
knappe exotische
Alison Angel
Crystal Klein
modellen in jeans
sexy Raven Riley

X films
stocking babe Zdenka Podkapova
nog een schattige stocking babe
blonde stoot in boots
Sasha moet dringend vermageren
Any & Marisa

Commentaren

yo dennis prettig weekendje maat !

Gepost door: frekke | 28.04.2006

De commentaren zijn gesloten.