29.04.2006

INXS in de vooruit in Gent

De legendarische eighties-groep INXS komt op 2 november naar de Vooruit in Gent. De band zocht vorig jaar een nieuwe zanger via een wedstrijd op de Amerikaanse televisie en vertrok kort daarna op tournee met de winnaar. De oorspronkelijke zanger van de groep, Michael Hutchence, pleegde zelfmoord in 1997. Daarop lag de band, die wereldhits als "Suicide Blonde" en "Mystify" op zijn palmares heeft, acht jaar stil. In 2005 kwamen de overblijvende groepsleden op het idee een nieuwe zanger te zoeken via een afvalwedstrijd à la "Idool" en "Star Academy".

Overal ter wereld werden voorrondes georganiseerd en de winnaar kwam uit de bus tijdens een afvalrace van elf afleveringen op de Amerikaanse zender CBS. Onder meer Humo-journalist Serge Simonart deed een worp naar de positie van frontman bij de groep. Uiteindelijk werd Jason Dean Fortune door de muzikanten en de kijkers als nieuwe zanger gekozen.

Er is momenteel ook een speelfilm in de maak over de band met waarschijnlijk Johnny Depp in de rol van Hutchence. Op 2 november komt de band naar de Vooruit in Gent met het nieuwe album "Switch". Kaarten kosten 25 euro en kunnen vanaf 5 mei gereserveerd worden via Go For Music op 0900/260.60

[De post-babes: Francin Dee, Mandy, Liz Hartling]

X foto’s
jartelle babe Eve Angel
summer babe Jessica
Dalene Kurtis
Leanne
Haley
Alicia Burley
sweet Dana
Kyla Cole
Angel Dark
exotic beauty
platmate Eloise
Eliza
girl from Paris
sexy Katie
Crystal Klein
very wet Cindy Chance

X films
Dani Woodward
Adriana Lima

De commentaren zijn gesloten.