03.05.2006

Duur huwelijkscontract

Duur contract. Tom Cruise en zijn verloofde Katie Holmes zijn overeengekomen om een huwelijkscontract van 32 miljoen euro te tekenen. Advocaten van Tom en Katies vader Martin, een advocaat gespecialiseerd in echtscheidingen, hebben daarover wekenlang onderhandeld.

Of het tot een huwelijk komt of niet, kersverse moeder Katie (27) en baby Suri krijgen sowieso twaalf miljoen dollar. Als Cruise en Katie huwen, en het nadien toch tot een echtscheiding komt, krijgt Katie nog eens 20 miljoen dollar. Het totale vermogen van Tom Cruise wordt op zo'n 360 miljoen euro geschat. Bij zijn scheiding van actrice Nicole Kidman tastte Tom ook al diep in de buidel.

De onderhandelingen sleepten zo lang aan omdat Katie en Tom de plannen moesten opbergen om nog voor de geboorte van Suri te huwen. De twee zouden nu goed op weg zijn om in juli in het huwelijksbootje te stappen.

De familie van Katie zou overigens altijd al erg argwanend over de romance zijn geweest en trouwplannen. "Haar ouders waren er niet over te spreken dat Katie zo snel zwanger werd. Ze namen het Katie ook kwalijk dat ze haar katholieke opvoeding achter zich liet en voor Scientology koos", aldus een intimus van de familie Holmes.

[De post-babes: Monica Leigh, Jana Speaker, jartelle babe]

X foto’s
Bobbi Billard
Tera Bond in boots
Ildiko
jartelle babe Elitta
Isabella Patio
Charlie Laine
Sydney Moon
wet & wild
Claudia
sexy Amy Reid 1 & Amy Reid 2
voor meisjes
Jamie Westenhiser
sweet brunette
Rachel Aziani
sexy Gina
Alison Foran
Veronica da Souza
elevator girl
French girl Lulu
Sandee Westgate
Vidda Guerra & Andrea Rincon a.k.a. Selena Spice
blonde Holly
Sandy & Clara
Zafira
Crisst Moran
cool babe
Tera Patrick
Keeley Hazell

X films
Hanna Claydon
super sexy webcam
schatje Cali Luv
blondine in de zon
Alessandra Ambrosio

De commentaren zijn gesloten.