07.05.2006

7 miljoen dollar verlies voor Warner

Niet enkel de filmindustrie, maar ook de muziekindustrie klaagt. Warner Music, de vierde grootste platenmaatschappij ter wereld, heeft het voorbije kwartaal 7 miljoen dollar verlies gemaakt. In hetzelfde kwartaal vorig jaar haalde Warner 4 miljoen dollar winst. De Britse singer-songwriter James Blunt, die 1 miljoen albums verkocht in Amerika, en het succes van legale muziekdownloads hielpen het verlies te beperken.

Topman Edgar Bronfman Jr. zegt dat Warner ruimte heeft om op zichzelf te groeien, nadat het bedrijf deze week een overnamebod van EMI afsloeg. De inkomsten uit downloads verdubbelden tot 90 miljoen dollar en vertegenwoordigen nu 11 procent van de totale inkomsten. De Verenigde Staten zijn verantwoordelijk voor 70 procent van de gedownloade nummers.

In totaal verkocht Warner voor 796 miljoen dollar muziek. Naast James Blunt waren de bij ons onbekende rappers T.I. en Juvenile de verkoopskanonnen. Ook Madonna en Sean Paul deden het goed. Omdat analisten hadden voorspeld dat het verlies hoger zou liggen, klommen de aandelen van Warner op de beurs van New York tot een recordhoogte van 29,08 dollar per aandeel.

[De post-babes: Luana Lani, Denisa, Ala Queen]

X foto’s
Samantha
Eva Angel
Susana Spears
mooie brunette
Lida Palace
gorgeous Sylvia
Nella
Krissy
sweet Justine
Olivia
Cassia Riley
Avy Scott
Christon Vinson
Sydney in red
jartelle babe Vivien
Taren Brittany
Ashton Grey
Laurie Jo Fetter
Uliya
Renee op de trappen
Bambi op hoge hakken
Amber Gold
Zuzana Drabinova

X films
nice tits
sexy lapdance
Italian girls gone wild

De commentaren zijn gesloten.