19.05.2006

Afgang voor Kate Ryan in pre-selectie Eurosong

Kate Ryan is er donderdagavond niet in geslaagd om door te stoten naar een finaleplaats van het Eurovisie Songfestival in Athene. Ook dit jaar weer speelde het voorspelbare stemgedrag van buurlanden enkele deelnemers parten. Kates act liep niet helemaal vlekkeloos. Kate was zichtbaar zenuwachtig, vergat haar kniezwengel en erger, de Griekse regie blunderde tijdens haar optreden. Televotend Europa verkoos ondingen als Litouwen boven Je t'adore.

Kate moest als zevende het podium op. De Kempische pop-diva was zo met haar act bezig met haar ingewikkelde act, dat ze haar kniezwengel vergat. Veel erger was de blunder van de Griekse regie. Bijna een hele seconde was de vloer en een been (het leek wel dat van een cameraman) te zien.

Hoe dan ook, de zender één heeft ook gefaald en het verkeerde nummer naar Griekenland gestuurd. Misschien moeten we in het vervolg Eddy Wally sturen. Het zal de staatskas heel wat minder kosten. Trouwens speelt het toch geen rol hoe goed of slecht het muzieknummer is, als je maar een buurland bent of opvalt in wansmaak. Maar ja, het is nooit fijn om te verliezen en zeker in een pre-selectie. De afgang! Doet me trouwens een beetje denken aan de Belgen en het WK. Nog een geluk zijn er Kim Clijsters en Justin Henin om ons ego wat te strelen.

[De post-babes: Jovanna, Kara Monaco, Stephanie Larimore]

X foto’s
Elizabeth Kelly
Mandy
stocking babe Mya Diamond
cute gothic
Crissy Moran
Jeannie Perna
Eve Angel a.k.a. Eva Shine
Yurizan Beltran
Veronica Vanoza
sexy babes
Natasha
Cindy
Alison Angel
booty
Jazmine Lyn
Rita G

X films
sexy Patricia Santana
Charlotte Crona
webcam babe
garden girl
borstjes

De commentaren zijn gesloten.