26.05.2006

Janet Jackson verdikt 27 kilo voor niets

De Amerikaanse popzangeres Janet Jackson is liefst 27 kilo aangekomen. Een vergeefse vreetpartij, zo bleek nadien, want het was uiteindelijk rivale Mariah Carey die de begeerde rol van volslanke dienster in de film Tennessee in de schoot geworpen kreeg.

"Ze wilden een volslanke vrouw, een dienster uit het zuiden van de Verenigde Staten. Ze wilden me op een andere manier laten zien, als een dikkere vrouw", zo vertelt de 40-jarige Jackson in de nieuwe editie van het Amerikaanse magazine US. Jackson liet zich de voorbereiding van haar rol welgevallen. Ze verslond zowat alles wat haar blik kruiste. "Oooh, dat ziet er goed uit, geef me een hele plak van die cake! Dat was het plezante deel", bekent Janet. Parallel met de pret steeg het lichaamsgewicht van de zus van Michael al snel tot 82 kilogram.

Een overvolle agenda doorkruiste echter de filmplannen van pop-diva Jackson. "De timing liep fout omdat ik mijn album aan het afwerken was en jammer genoeg kon ik de film dus niet doen", aldus de zangeres. Het kostte haar naar eigen zeggen vier maand hard labeur in de fitnessclub en een evenwichtig dieet om alle kilootjes opnieuw kwijt te raken.

[De post babes: Lola Martin, Alexia en Sharka]

X foto’s
Aneta Keys
Rhiannon
Intira
Carly Franchesca
Eve Angel a.k.a. Eva Shine
jartelle babe Kelly Brook
Addison Rose 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
stocking babe Mellie
Maya
jartelle babe Babbette
brunette op hoge hakken
Hana
Ellen Saint
Gina Lashay
Holly Morgan
Avy Scott
sexy Laura
Inessa
Silvie
Linn ThomasLanny Barbie
Sweet Yurizan
Mindy Vega
school girl
jartelle babe Veronica Zemanova

X films
genieten van Jamie
schoon kontje
schattig blondje
nog een blondje
Tera Patrick
Stacy Keibler lap dance
bikini babes
Christina Aguilera

De commentaren zijn gesloten.