30.05.2006

Paris Hilton niet opgezet met sexy scènes

Paris Hilton is niet vies van een beetje naakt, zo lijkt het wel. Ze draagt vaak genoeg korte rokjes en er lekte – oeps – een seksvideo van haar op het internet. Ook in haar nieuwe komische film National Lampoon’s Pledge zal haar strakke, bruine lichaam veelvuldig te bewonderen zijn, zo liet ze zelf weten. “Ik speel heel veel sexy scènes.” Maar dat de makers van National Lampoon’s Pledge zonder haar toestemming extra naaktscènes hebben toegevoegd, is niet naar haar zin.

“Ik wil serieus genomen worden als actrice en heb alleen met deze rol ingestemd omdat mij verzekerd werd dat ik geen naaktscènes zou moeten doen. En nu zijn er plots al die extra scènes vol naakte meisjes!”

De blonde hotelerfgename was zo boos dat ze de première van haar nieuwste film in Cannes boycotte door niet te komen opdagen. Nochtans promootte Hilton de film eerder al als “een sexy film vol bloedmooie studentes”. Hilton speelt de rol van een bitchy laatstejaarsstudente aan de universiteit, die er plezier in vindt de groentjes te pesten door ze wrede stunts te laten uithalen. De roddels dat ze zich zelf als een bitch gedraagde tegenover de filmcrew op de set, wijst ze van de hand. “Ik weet echt niet waar die roddel vandaan komen. Ik ben een van de liefste meisjes die er rondlopen en ik kan opschieten met iedereen, zolang ze niet gemeen doen.”

[De post-babes: Kris Porter, Zdenka, Stephanie Larimore]

X foto’s
Lilian
Anita Dark
sexy jartelle babe
Bethany Marie
sexy Holly
Jolene Blalock
blond schoolgirl
Sybelle Nova
Kristine Jackson
Gina in de tuin
Avy Scott
Leanne
Holley Ann Dorrough
Mili Jay
Leola Rossi

X films
de nieuwe huismoeder
glamour babe Monika Benjar
knappe Brooke
Crystall helder
Maria Ford in actie
playmates in lingerie

De commentaren zijn gesloten.