02.06.2006

Gepersonaliseerde bankkaarten

Geen grappig nieuws deze keer, maar wel iets om te weten. Dexia en KBC dachten dachten donderdag elk met een "primeur" uit te pakken. Als "eerste Belgische bank" zouden ze binnenkort de gepersonaliseerde bankkaart lanceren. Jammer maar helaas. De twee persberichten rolden bijna op hetzelfde moment binnen. De twee grootbanken zullen de primeur wel degelijk moeten delen. Al gebiedt de eerlijkheid te zeggen dat Dexia iets korter op de bal speelt dan KBC. Bij Dexia is het vanaf 12 juni mogelijk een eigen look te geven aan je bankkaart, bij KBC kan dat vanaf eind juni, meldt HLN.

Het ontwerpen van de eigen bankkaart gebeurt telkens volgens ongeveer hetzelfde procédé. Je surft naar een website waar je je eigen digitale foto kunt uploaden en het kiekje mooi kunt positioneren. Enkele dagen later ligt de gepersonaliseerde bankkaart klaar in je bankkantoor. Voor Dexia gaat het om deze website, bij KBC surf je naar hier.

Wie nu al zit te popelen om origineel uit de hoek te komen en zijn creativiteit bot te vieren, moet weten dat niet alles kan. Je (klein)kinderen, huisdieren, de BBQ of de mooie auto een plaatsje geven op je bankkaart, is geen probleem. Wie wil personaliseren met kontjes of afbeeldingen met politieke/religieuze connotatie of racistische inhoud zal echter van een kale reis thuiskomen. Ook popsterren en stripfiguren kunnen niet, vanwege het portretrecht. De personalisering van je bankkaart is bij Dexia gratis tot eind december, bij KBC minstens tot en met oktober. Daarna zal betaald moeten worden. In Nederland en Groot-Brittannië is de gepersonaliseerde bankkaart intussen een begrip. Vooral jongeren houden ervan om hun bankkaart in een eigen jasje te steken.

[De post-babes: 2 anonieme babes, derde foto is Shay Laren]

X foto’s
sexy Amanda Lexx
Madison Marie
playmate Sandee Westgate
Brandi Phillips
Susana Spears
Sunny Leone
J.C. and Raquel
black girl Ainette Stephens
Marketa Brymova
Lamborghini girl
Crissy Moran 1 & 2
sexy blondine
Adriana Malkova
jartelle babe Emily

X films
Jaime Pressly
Veronica Zemanova lapdance
Christina
carwash
Peach Island

De commentaren zijn gesloten.