07.06.2006

Lindsay Lohan niet koopziek

Lindsay Lohan spreekt berichten tegen dat ze koopziek is. Een Amerikaans tijdschrift schreef dat de actrice vorig jaar voor meer dan een miljoen dollar bij elkaar heeft gewinkeld. Lindsay zou zelfs op een dag voor een totaal van 100.000 dollar aan kleren hebben gekocht. Volgens Life & Style Weekly is Lindsay naar een hypnotiseur gestapt, die haar moet helpen om van de koopverslaving af te kicken.

Haar styliste Rachel Zoe vertelde aan het tijdschrift dat Lindsays kleerkasten helemaal uitpuilen. Tot haar garderobe behoren onder meer vele peperdure Prada-jurken (gemiddeld prijskaartje van een jurk: 8.000 dollar) en enkele handtassen van het merk Balencia (2.000 dollar per tas).

Volgens Zoe heeft Lindsay enkele jurken zelfs nog nooit aangetrokken. Het tijdschrift schrijft dat de sessies bij de hypnotiseur al zijn vruchten hebben afgeworpen. De inhoud van het artikel wordt ten stelligste tegengesproken door Lindsays publicist. "Complete onzin, er is helemaal geen hypnotiseur. Lindsay houdt van kleren, maar de bedragen die in Life & Style Weekly staan, zijn totaal uit de lucht gegrepen."

[De post-babes: Victoria Swinger, Stephanie Heinrich en een knappe anonieme blondine]

X foto’s
Ann Angel & sexy Sandy
Carol Goldnerova
Camila Beck
Jade in lingerie
Clara in white stockings
babe in boots
jartelle babe Carli Banks
Sydney Moon
Rebecca DiPietro
Ana Noelle
Carmen Reyes
Kyla Cole
Christine Mendoza
Charmane
bedroom babe
Betcee May
jartelle babe Crissy Moran 1 & 2
Robyn Chance
blonde stoot
Anetta Keys
cute brunette
Manfred Baumann
redhead Sonya
schoon kontjes
blonde stoot
Sonya Smitts
Marketa Morgan

X films
my gothic babe Eve
Anna Kove
Sofia Vergara
Kelly Key
Emmanuelle
Aria Giovanni
sexy Agnes

De commentaren zijn gesloten.