09.06.2006

Scarlett Johansson heeft de beste boezem

Scarlett Johansson krijgt nog maar eens een beloning voor de schoonheid die ze tentoon stelt. Deze keer wordt de aandacht gevestigd op haar borsten. De redacteurs van het tijdschrift In Touch verkozen de boezem van Scarlett als de beste. Lindsay Lohan, ook bekend om ‘blote’ outfits, komt pas op de negende plaats, meldt HLN. Lindsay Loherstedt, woordvoerster van In Touch, verklaart de keuze. “Scarlett Johansson heeft altijd al veel complimentjes over haar borsten mogen aanhoren. Maar de hype bereikte een nieuw hoogtepunt toen zelfs ontwerper Mizrahi geïnteresseerd bleek in de boezem van Scarlett.”

De redacteuren, die zelf geen voeltest uitvoerden, verkozen de boezems op zicht, ervan uitgaande dat ‘what you see, is what you get’. Al konden ze bij Scarlett Johansson wel rekenen op het oordeel van modeontwerper Isaac Mizrahi. Die kon het niet laten aan de borsten van de 21-jarige Scarlett te voelen op de rode loper van de Golden Globes.

Onlangs raakte nog bekend dat de piepjonge actrice uit Ghost World haar borsten ‘my girls’ noemt. Voor zover het nog aan is met vriendje en acteur Josh Hartnett is naar Johannson, hij de enige die de bejubelde borsten mag aanraken.

[De post-babes: Thea Columbus, Celeste Star en Crissy Moran]

X foto’s
Addison
Erica Campbell
Juli Ashton
Athena
playmate Luci Victoria
Amy Reid
blonde jartelle babe
cute babe
Crystal Matthews
jartelle babe Tami
Jessie
Jelena Jensen
Tresseme
Jill in het zwart
Franchesca
Debbie
Simony Diamond
Lucianna
Lanny Barbie
lingerie bowl babes
Jaime Hammer

X films
Kelly Madison
Iemand zonnecrème?
webcam babe
blonds kissing
Erica Campbell
shake it baby

De commentaren zijn gesloten.