13.06.2006

Britney Spears houdt vol

Popster Britney Spears, die momenteel zwanger is van haar tweede kind, ontkent de negatieve mediaberichten dat er een breuk zou komen in haar huwelijk met Kevin Federline. Volgens haar steunt Federline haar zelfs zeer goed nu ze het emotioneel moeilijk heeft. Reden voor die moeilijke tijd is de kritiek die Spears al geruime tijd krijgt op haar ouderlijk 'talent', zo meldt Belga.

Afgelopen februari kreeg ze de kinderbescherming over de vloer nadat haar negen maanden oude zoontje Sean Preston uit zijn kinderstoeltje was gevallen. Daarna verschenen foto's van Britney terwijl ze in haar wagen rondreed met haar zoontje op haar schoot en onlangs liet de zangeres het kind bijna uit haar handen vallen voor het oog van de verzamelde pers.

Britney is door de kritiek "een emotioneel wrak" geworden. Geruchten over een echtscheiding ontkent ze. "Mijn huwelijk is fantastisch. Kevin helpt me door deze moeilijke tijd", luidt het.

[De post-babes: Crissy Moran, Athena Lundberg en Marketa Belonoha]

X foto’s
Sweet Krissy
Jesse Jane
Lanny Barbie
Carol Growbik
Carol Goldnerova
sexy Ulya
stocking babe Dasha B
Amy Reid
babe in car
Silvia Saint supportert voor Tsjechië
Jordan Stefani
Gina Lynn
hot party
black stocking Judith
Ann Angel
Ali Landry

X films
Crissy Moran
Jamie Lynn & Isabella
sexy playmate
Alessandra Ambrosio

Commentaren

;) jomo da zijn geen echte maar silicoontjes,als ze al nie gesmolten zijn met die hitte hahaha,een verfrissende woensdag gewenst x x x

Gepost door: moetje | 14.06.2006

De commentaren zijn gesloten.