17.06.2006

Britney wil het net zoals Angelina

Onze Amerikaanse zangeres Britney Spears denkt erover na om haar tweede kind in het Zuid-Afrikaanse land Namibië ter wereld te brengen. Dat heeft een Namibische minister vrijdag gezegd. "Ze heeft interesse getoond om naar Namibië te komen", zei plaatsvervangend minister van toerisme Leon Jooste. "Nog niets is bevestigd, maar er is een grote kans dat ze komt."

De 24-jarige Amerikaanse zangeres, die in oktober is uitgerekend, heeft nog niet op het verhaal gereageerd. Eind vorige maand beviel actrice Angelina Jolie in Namibië van een dochter. Samen met haar partner, acteur Brad Pitt, kwam zij naar het Afrikaanse land om de pers te ontlopen.

Ondertussen noemt de zangeres zich een emotioneel wrak. In een bewogen televisie-interview op de Amerikaanse televisie barstte ze continu in tranen uit. Kauwgom in de mond, een nieuwe gewoonte die haar vaak de commentaar oplevert dat ze geen stijl meer heeft, ontkende Britney de geruchten dat haar huwelijk zo goed als afgelopen is. "Kevin steunt me door dik en dun, ondanks al deze ups en downs," beweerde Britney stellig. Wow, die twee zijn hopeloos.

[De post-babes: Bobbi Billard, Jaime Hammer en Codi Milo]

X foto’s
naakte Alena
Rachel Aziani
biker babe Melissa Midwest
Danni Ashe
sexy jartelle babe
sweet jartelle babe
jartelle babe Betcee May
Lia
sexy blondine
Sarah Manners
Ewa Sonnet
Kari Sweets
blonde stocking babe
de naakte Pamela
Adriana Malkova
Natalia Taylor
Olivia
Giovanna
Evita
Lucia
Kyla Cole in netkousen
Dorothy

X films
schoon kontje
stocking babe
go go dancer
sexy Dina
Vida Guerra
girls gone wild

Commentaren

;) een zalig muziekale zaterdag gewenst x x x x

Gepost door: moetje | 17.06.2006

De commentaren zijn gesloten.