21.06.2006

Lindsay Lohan onbetrouwbaar

Actrice Lindsay Lohan bekende vorige week als 'een man' te zijn in relaties en vaak vreemd te gaan. Haar nieuwste bekentenis zou wel eens aan de basis van dat gedrag kunnen liggen. Lohan ontwikkelt namelijk continu crushes op haar tegenspelers. Slachtoffers zijn onder meer Chris Pine (uit haar recentste film Just my luck, bij ons in de zalen op 5 juli) en Jonathan Bennett (Mean Girls, 2004).

“Ik kan er echt niets aan doen!” roept Lohan uit. "Als ik iemand moet kussen in een film, hoe kan ik daar dan fysiek niets bij voelen? Ik weet wel dat het acteren is, maar als er een zekere chemie bestaat tussen de hoofdrolspelers, dan voel je je toch ook aangetrokken tot die persoon?"

Helaas voor Lohan vallen de mannen niet meteen voor haar charmes. "Ze zijn te geïntimideerd door mij," verklaart de 19-jarige tienerster. “Dat komt omdat ik te eerlijk ben en altijd zeg waar het op staat." Het goede nieuws werd haar van de hand gedaan door haar beste vriendin: "Zij was degene die er op wees dat ik mannen intimideerde. Ik geloofde er eerst niets van: “Ik ben toch gewoon eerlijk?" Mijn vriendin zei: "Misschien ben je gewoon te eerlijk.” Maar dat geloof ik niet: hoe kan je nu te eerlijk zijn?" vraagt de roodharige actrice zich nog af.

[De post-babes: Kasie, Sheena Lee en Heather Vandeven]

X foto’s
Sheena Lee
Pavlina
Laura Lion
Nicole Richie
Kara Monaco
knappe brunette
Kyla Cole
blond op hoge hakken
Marketa Belonoha
sexy Peach
Gina Lynn
blonde country girl
de blonde Brittany Wells
playmate Erica Campbell
Mindy Vega
Debbie
knap blondje
Kyla Cole
Stella

X films
voetbalkoorts
fitness babe
babe in netkousen

Commentaren

What's the title of this movie ? Great, Could you tell me what is the title of this movie (in english) please!!!

Gepost door: jchrflouison19@hotmail.com | 22.07.2006

you like Monica Bellucci ? I believe it's coming from the movie 'Malena' ... an italian movie.

;)

Gepost door: dennis | 23.07.2006

De commentaren zijn gesloten.