28.06.2006

Axl Rose vrijgelaten

Axl Rose, frontman van de Amerikaanse hardrockgroep Guns n' Roses, heeft na een opstootje in een hotel in de Zweedse hoofdstad Stockholm meer dan 12 uur in de politiecel gezeten. Hij kwam dinsdagavond weer op vrije voeten. Volgens bronnen bij de politie moest de zanger een boete van 40.000 kronen of zo'n 4.300 euro betalen. De leadzanger gaf toe een veiligheidsagent geslagen en in het been gebeten te hebben.

De agent kwam tussen toen de artiest een vrouw lastig viel in de lobby van het hotel waar hij verbleef. Guns n' Roses gaf maandagavond een concert in de Globe Arena van Stockholm. Daarna zetten de bandleden nog de bloemetjes buiten in een bekende bar.

Het volgende muziekconcert is gepland in de Noorse hoofdstad Oslo, en later deze week wordt het gezelschap verwacht op het Roskilde festival in Denemarken. Afgelopen weekend speelde Guns n' Roses een mak optreden in België, op Graspop in Dessel. Helaas voor hen was er ook voetbal.

[De post-babes: links - Kate, midden - Kia Drayton, rechts - anonieme latino babe]

X foto’s
Janin Reinhardt
Kimberly Kane in boots
Natalie Sparks
Mary Shadow
knap blondje
Sandy
Kristina Klassy
Milly Moris
Michelle Hunziker
Saskia
stocking babe
Angela Taylor
Kari Sweets
Raven Riley
Kiss Kristin

X films
jartelle babe Melissa
Elisha Cuthbert in actie
webcam babes
Valentina Vaughn
shake that booty

Commentaren

* * * T'zijn wel schone foto's maar zijn der gene van mannen da mag mee jartellen zijn ze hahaha ,een toffe zonnige woensdag gewenst x x x

Gepost door: moetje | 28.06.2006

Girlhouse Op zoek naar nog meer hete babes?
http://www.girlhouse.nl

Have Fun!

Gepost door: Randy | 28.06.2006

* * * een fijne zonnige donderdag gewenst x x x

Gepost door: moetje | 29.06.2006

De commentaren zijn gesloten.