29.06.2006

Voor een keertje krijgt madonna auteursrecht

Een rechter heeft de Franse afdeling van muziekwinkelketen Virgin veroordeeld tot een boete van 600.000 euro. Virgin France had het nummer 'Hung Up' gedownload, gekraakt en zelf als download aanboden terwijl de platenmaatschappij van Madonna een exclusieve deal had gesloten met France Telecom en Orange, meldt BBC News.

De deal die France Telecom met Warner Music France had gesloten hield in dat het bedrijf 'Hung Up' één week in oktober exclusief mocht verkopen aan internetgebruikers en mensen met een mobiele telefoon. France Telecom had daar 500.000 euro voor over en spreekt nu van "een verbazingwekkend geval van piraterij door een gerespecteerd bedrijf". "Virgin heeft op een surrealistische manier gehandeld door het nummer te downloaden, de beveiliging te kraken en het nummer dan zelf te verkopen", zegt Herve Payan van France Telecom tegen de International Herald Tribune.

Als verdediging vond Virgin er niets beter op dan te wijzen op het belang van de consument, die wordt benadeeld door dergelijke exclusieve afspraken. De rechter had daar geen oren naar en veroordeelde Virgin France tot boetes van in totaal 600.000 euro. France Telecom en Orange krijgen allebei 250.000 euro, Warner nog eens 100.000 euro, zo meldde HLN.

[De post-babes: Agnes, Hiromi Oshima, Lisa Daniels]

X foto’s
blonde Sandra
Jess and Sandy Jordan in Bikini
knappe jartelle babe
schoolgirl Vanessa Minnillo
sexy Sandy
black beauty Sinnamon Love
glamour babe Jana Cova
Anna Belle
jartelle babe Kacey & Desirae
Anna Pincetti
Britney Spears met buikje
Marketa Belonoha
sexy Peach a.k.a. Nancy Lane
violet
Clara
Kristin Vye Cardenas
keuken princes Sara
stocking babe Sheena Lee
Lia 19, ondertussen al 20
blonde babe
clair obscure babe
sexy Claudia
blonde Dena
Natalie Sparks
Hongaarse Boroka
Olivia moet zich dringend wassen
sexy Jordan
blonde stoot Misty Dawn

X films
latijnse schone
Franse jartelle babe
Mindy Vega
sexy Lia op hoge hakken

De commentaren zijn gesloten.