25.07.2006

Lindsay Lohan gsm gehacked door Paris Hilton ?

De mobiele telefoons van Hollywoord sterren blijven een populair doewit van hackers. Vorig jaar wisten aanvallers het mobieltje van Paris Hilton te kraken, met allerlei sappige details tot gevolg. Nu is Lindsay Lohan het doelwit geworden. Nog onbekende aanvallers achterhaalden het wachtwoord van de BlackBerry en stuurden allerlei smerige berichten naar contacten en vrienden van Lohan. De politie onderzoekt de zaak.

Er wordt gesuggereerd dat Paris Hilton mogelijk verantwoordelijk is, gezien de verwoording van de berichtjes lijkt op die van Paris. De jonge blonde stoot leeft al een tijdje met haatgevoelens tegenover Lindsay Lohan omdat zij met haar ex-vriendje is gaan lopen.

Maar toch, als de verwoording al zou lijken op die van Hilton dan zouden de tekstjes al moeten bestaan uit woordjes van één enkele lettergreep, afgewisseld met een kreun en een lach. Toch zou het me verbazen dat Hilton hier achter zit. Ze weet nog niet hoe ze in een doos cornflakes moet openen, laat staan dat ze een gsm van 650 dollar kan hacken.

[De post-babes: Ivette Blanche, Sydney Moon, Nella]

X foto’s
Sandra
sportie Kate
Clara
Kyla Cole
jartelle babe Eve Angel
puur natuur
schoolgirl Ash
Sofia Delon
Akira Lane
Debbie
Merche Romero
Sydney Moon in boots
Mindy Vega in jeans
Krysten
knap kontje
Jenna Dewan
knap blondje
jartelle babe Melissa Collins
Ashley Robert goes Persian
stocking babe Claudia Costa
blonde stocking babe
stocking babe Emily Marilyn
stocking babe Alina G
Lisen op hoge hakken

X films
Carmen Electra striptease
girls gone wild
Crissy Moran
schatjes

De commentaren zijn gesloten.