28.07.2006

Mama Britney wil kledinglijn voor baby's

Eve Angel 08

Zangeres Britney Spears krijgt inspiratie van haar zoontje Sean Preston en wil een kledinglijn voor baby’s op de markt brengen. Ik veronderstel dat wanneer je je baby voor de zoveelste keer laat vallen op de grond, dat die kleren snel aan vervanging toe zijn. Ze heeft zelfs een thema uitgekozen ‘Wannabe Mini-rockers”.

Spears gaat helemaal op in het idee. “Volgend jaar kunnen we misschien een modeshow organiseren met babymodellen, in Disneyland ofzo. Zou dat niet cool zijn? We zetten de kinderen op een podium met minigitaartjes. Iedereen heeft een minigitaar nodig,” aldus een enthousiaste en energieke Britney. De kans is groot dat ze tijdens haar frequent laten vallen van de baby ook wel eens uitglijdt en op haar hoofd terecht is gekomen.

Ze is in ieder geval niet de eerste die om haar hoofd is gevallen…eu, ik bedoel rotzooi gaan ontwerpen voor kinderen. Geri Halliwell, ex-Ginger Spice, ging haar voor. Halliwell bevredigt alvast de vraag naar yogakleren voor baby's en kleine kinderen. Ook zij kreeg het idee van haar kind, de pasgeboren Bluebell Madonna. Maar voor zover men weet heeft zij haar zuigeling nooit laten vallen.

[De post-babes: Eve Angel a.k.a. Eva Shine, Vanilla Deville en Daniela Bae]

X foto’s
sexy Nella
Angel Dark
Veronica Vanoza
Marketa Brymova
Ashley Robbins 1 & 2
Maria Eugenia Rito
knappe jartelle babe
jartelle secretaresse
sexy stocking babe 1 & 2
Daniela Bae
stocking babe Irina Sky
jartelle babe Carol Goldnerova
Emma Wylde
de blonde Bianca
Tera Bond
boob babe
Jaime Hammer
knap blondje
beach babe
stocking babe Emily Marilyn
Ashanti
Adriana Malkova
booty babe Bonanza

X films
Amy Sue Cooper tease
Kate compil

De commentaren zijn gesloten.