30.07.2006

Madonna aan de wodka

Madonna kan niet zonder wodka. De popster heeft daarom geëist dat de organisatie van haar optredens in Groot-Brittannië, die zondag van start gaan, een fles van de Russische volksdrank in haar kleedkamer neerzet. Ze heeft de alcohol nodig om haar kleding schoon te houden. Een insider van de show verklapt aan de Britse krant The Mirror dat het niet om zomaar schoonhouden gaat. Madonna zou de wodka gebruiken om zweetplekken mee te verwijderen.

Naar verluidt is het de gewoonte van de 47-jarige zangeres om wodka te sproeien over de kleding die ze tijdens de show op het podium draagt. De alcohol zou bacteriën doden en de outfits lekker fris houden. Ze zou voor aanvang van elke show een gloednieuwe wc-bril willen. Verder eist ze kabbala-kaarsen, die haar beschermen tegen het boze oog, en een likje verf op de muren.

Verder wil ze nog een geboeide paparazzi om haar botten mee aan te scherpen met z’n tanden en een poster van Britney Spears vergezeld met een aantal vogelpik-pijltjes. Die laatste eisen werden echter nooit officieel bevestigd …noch ontkend.

[De post-babes: Crystal Klein en vriendin, Catalina Cruz, Amy Reid + video-babe: Jelena Jensen]

X foto’s
Elektra Blue
Jartelle babe Roxy Carter
Carina
Kyla Cole
Marketa Belonoha te velde
Amy Reid
Elisabetta Canalis
Stacy Silver
Alison Angel
Sydney Moon
Lucina
Veronika Hanakova
Amiko
femme fatale Beatriz
Eszter
Tanya Taylor
Charlie Laine & Jenna Haze
Puma Swedes
sexy Fructis
Christina Milian

X films
het kontje van Lysa
sexy stocking babe
cute blond
black beauty

De commentaren zijn gesloten.