30.07.2006

Madonna aan de wodka

Madonna kan niet zonder wodka. De popster heeft daarom geëist dat de organisatie van haar optredens in Groot-Brittannië, die zondag van start gaan, een fles van de Russische volksdrank in haar kleedkamer neerzet. Ze heeft de alcohol nodig om haar kleding schoon te houden. Een insider van de show verklapt aan de Britse krant The Mirror dat het niet om zomaar schoonhouden gaat. Madonna zou de wodka gebruiken om zweetplekken mee te verwijderen.

Naar verluidt is het de gewoonte van de 47-jarige zangeres om wodka te sproeien over de kleding die ze tijdens de show op het podium draagt. De alcohol zou bacteriën doden en de outfits lekker fris houden. Ze zou voor aanvang van elke show een gloednieuwe wc-bril willen. Verder eist ze kabbala-kaarsen, die haar beschermen tegen het boze oog, en een likje verf op de muren.

Verder wil ze nog een geboeide paparazzi om haar botten mee aan te scherpen met z’n tanden en een poster van Britney Spears vergezeld met een aantal vogelpik-pijltjes. Die laatste eisen werden echter nooit officieel bevestigd …noch ontkend.

[De post-babes: Crystal Klein en vriendin, Catalina Cruz, Amy Reid + video-babe: Jelena Jensen]

X foto’s
Elektra Blue
Jartelle babe Roxy Carter
Carina
Kyla Cole
Marketa Belonoha te velde
Amy Reid
Elisabetta Canalis
Stacy Silver
Alison Angel
Sydney Moon
Lucina
Veronika Hanakova
Amiko
femme fatale Beatriz
Eszter
Tanya Taylor
Charlie Laine & Jenna Haze
Puma Swedes
sexy Fructis
Christina Milian

X films
het kontje van Lysa
sexy stocking babe
cute blond
black beauty

29.07.2006

Ja, die Belgen toch ...

Het netto financiële vermogen van de Belgische gezinnen steeg in het eerste kwartaal met 12,1 miljard euro tot een record van 653,5 miljard euro. Dat blijkt uit cijfers van de Nationale Bank. Het brutovermogen groeide met 16 miljard tot 793,4 miljard euro.

Tiens, nochtans heb ik mijn geld die in Luxemburg staat nog altijd niet aangegeven met die meervoudige- bevrijdende aangifte. Hoe kan een Belg na dit nieuws nu nog klagen over die torenhoge belastingen? We lijken nu wel een bende hypocriete, huichelaars. Ik weet wat ik wil ! Ik wil vanaf vandaag van dat Belg-zijn af! Ik word een volbloed Vlaming, zodat ik weer met overtuiging kan klagen over vanalles en nog wat. Ah, het is fijn om Vlaming te zijn.

[De post-babes: Jaime Hammer, Jenna Jameson & Sunny Leone, Sydney Moon]

X foto’s
Shay Laren 1 & 2
sexy Samueline
Milly Morris
Adriana Malkova
The Pussycat Dolls
Ashley Robbins
Roxy Carter op hoge hakken
jartelle secretaresse
Vanesa Romero
Cathleen van bij ons
jartelle babe Chloë Dior
schoon kontje
puur natuur
Amber
Lisa Ann
zatte liefjes
Rachel Grace
Jaime Hammer
Krystal Steel
exotic Elva
maid Mia Stone

X films
jartelle babe Sandra
Sydney Moon

28.07.2006

Mama Britney wil kledinglijn voor baby's

Eve Angel 08

Zangeres Britney Spears krijgt inspiratie van haar zoontje Sean Preston en wil een kledinglijn voor baby’s op de markt brengen. Ik veronderstel dat wanneer je je baby voor de zoveelste keer laat vallen op de grond, dat die kleren snel aan vervanging toe zijn. Ze heeft zelfs een thema uitgekozen ‘Wannabe Mini-rockers”.

Spears gaat helemaal op in het idee. “Volgend jaar kunnen we misschien een modeshow organiseren met babymodellen, in Disneyland ofzo. Zou dat niet cool zijn? We zetten de kinderen op een podium met minigitaartjes. Iedereen heeft een minigitaar nodig,” aldus een enthousiaste en energieke Britney. De kans is groot dat ze tijdens haar frequent laten vallen van de baby ook wel eens uitglijdt en op haar hoofd terecht is gekomen.

Ze is in ieder geval niet de eerste die om haar hoofd is gevallen…eu, ik bedoel rotzooi gaan ontwerpen voor kinderen. Geri Halliwell, ex-Ginger Spice, ging haar voor. Halliwell bevredigt alvast de vraag naar yogakleren voor baby's en kleine kinderen. Ook zij kreeg het idee van haar kind, de pasgeboren Bluebell Madonna. Maar voor zover men weet heeft zij haar zuigeling nooit laten vallen.

[De post-babes: Eve Angel a.k.a. Eva Shine, Vanilla Deville en Daniela Bae]

X foto’s
sexy Nella
Angel Dark
Veronica Vanoza
Marketa Brymova
Ashley Robbins 1 & 2
Maria Eugenia Rito
knappe jartelle babe
jartelle secretaresse
sexy stocking babe 1 & 2
Daniela Bae
stocking babe Irina Sky
jartelle babe Carol Goldnerova
Emma Wylde
de blonde Bianca
Tera Bond
boob babe
Jaime Hammer
knap blondje
beach babe
stocking babe Emily Marilyn
Ashanti
Adriana Malkova
booty babe Bonanza

X films
Amy Sue Cooper tease
Kate compil

27.07.2006

Jartelle Babe: Stacy Keibler
15:05 Gepost door Dennis in Jartelle Babes | Permalink | Tags: stacy keibler, jartelle

Rubberen voetpaden aangelegd in Washington

In de Amerikaanse stad Washington zijn rubberen voetpaden aangelegd, gemaakt van gerecycleerde banden, die sterker en ecologisch verantwoorder moeten zijn dan de betonnen versie. Dat heeft de verkeersadministratie van de Washington woensdag meegedeeld. De firma Rubbersidewalks uit Californië verwerkte 34 miljoen versleten banden. Eerder bezorgde ze al rubbervoetpaden aan Seattle, San Francisco en Savannah.

"In Washington hebben we bij wijze van test een rubberen voetpad geïnstalleerd op de Rhode Island Avenue en we zullen een oogje in het zeil houden tot de winter om te zien hoe het rubber reageert op de koude en het ijs", aldus Wasi Khan van de verkeersadministratie van Washington.

De rubberen trottoirs zijn duurder dan de betonnen versie maar ze weerstaan beter aan de druk van de wortels van grote bomen die vaak langs de lanen opgesteld staan. Priceless.

[De post-babes: Julia Channel, Angel Cassidy & Jessica Jaymes, playmate Kara Monaco]

X foto’s
Jordan Capri
jartelle babe Nadia
Natasha in clair-obscur
knappe Zarah
Danielle Gamba
Jurgita Valts
sexy Carol Goldnerova
Katie
Lia 19
Silvia Saint
Brittany
knappe Natalie
knappe kontjes
Sydney Moon
Sheena Lee
Katie Fey
Valentina Vaughn
Sunny Leone
Monica Hajkova
Chantelle
2 knappe babes
sexy cowgirl
playmate Elena Daniels

X films
Cris Evert
TMNT trailer
Jaime Hammer
Carli Banks
gezellig vakantiesfeertje

25.07.2006

Lindsay Lohan gsm gehacked door Paris Hilton ?

De mobiele telefoons van Hollywoord sterren blijven een populair doewit van hackers. Vorig jaar wisten aanvallers het mobieltje van Paris Hilton te kraken, met allerlei sappige details tot gevolg. Nu is Lindsay Lohan het doelwit geworden. Nog onbekende aanvallers achterhaalden het wachtwoord van de BlackBerry en stuurden allerlei smerige berichten naar contacten en vrienden van Lohan. De politie onderzoekt de zaak.

Er wordt gesuggereerd dat Paris Hilton mogelijk verantwoordelijk is, gezien de verwoording van de berichtjes lijkt op die van Paris. De jonge blonde stoot leeft al een tijdje met haatgevoelens tegenover Lindsay Lohan omdat zij met haar ex-vriendje is gaan lopen.

Maar toch, als de verwoording al zou lijken op die van Hilton dan zouden de tekstjes al moeten bestaan uit woordjes van één enkele lettergreep, afgewisseld met een kreun en een lach. Toch zou het me verbazen dat Hilton hier achter zit. Ze weet nog niet hoe ze in een doos cornflakes moet openen, laat staan dat ze een gsm van 650 dollar kan hacken.

[De post-babes: Ivette Blanche, Sydney Moon, Nella]

X foto’s
Sandra
sportie Kate
Clara
Kyla Cole
jartelle babe Eve Angel
puur natuur
schoolgirl Ash
Sofia Delon
Akira Lane
Debbie
Merche Romero
Sydney Moon in boots
Mindy Vega in jeans
Krysten
knap kontje
Jenna Dewan
knap blondje
jartelle babe Melissa Collins
Ashley Robert goes Persian
stocking babe Claudia Costa
blonde stocking babe
stocking babe Emily Marilyn
stocking babe Alina G
Lisen op hoge hakken

X films
Carmen Electra striptease
girls gone wild
Crissy Moran
schatjes

24.07.2006

George Michael betrapt in de bosjes

George Michael is in de bosjes betrapt met een werkloze vrachtwagenchauffeur van 58. Michael en de man, Norman Kirtland, waren aan het stoeien op een bekende homo-ontmoetingsplek in Londen. Journalisten van News of the World namen foto's van het koppeltje. Volgens News of The World kwam de zanger hevig trillend en met wilde ogen overeind. Hij trok de baseballcap dieper over zijn ogen om zijn rode kleur te verbergen en schreeuwde de verslaggevers toe dat ze moesten oprotten. Daarna zette hij het op een lopen, dook in zijn auto en reed hard weg, meldt zijonline.

George Michaels laatste verovering had ondertussen ook het hazepad gekozen, maar een verslaggever volgde hem tot aan zijn huis, waar hij zijn verhaal wilde doen. Kirtland bleek werkloos te zijn, was in het bezit van een vies busje waarin achterin een ranzig matrasje lag en zijn huis zag eruit alsof het al een jaar niet was schoongemaakt.

Kirtlands enige metgezel was een 20-jaar oude kat. De man vertelde dat hij op de homo-plek in gesprek was geraakt met George Michael en dat hij eerst niet in de gaten had met wie hij te doen had. Al snel waren ze gaan zoenen en in de bosjes gekropen.

[De post-babes: Angel Dark, Carli Banks & Paris, Eve Angel a.k.a. Eva Shine]

X foto’s
Simi
Sarah Blake
Rita G
blonde Jana
knappe blonde jartelle babe
fetish anyone?
blonde jartelle babe
jartelle secretaresse
nog een blonde jartelle babe
gothic babes
Crystal Klein
blonde stocking babe Janin Reinhardt

brunette op hoge hakken
Melinda
knap blondje
Mandi Rose
Trista
Anita Dark
Elisha Cuthbert
Andrea
knappe brunette
Nancy Lane a.k.a. Peach

X films
Stacy Keibler
Jenny McCarthy
Peach
beach bunny’s ass

23.07.2006

Julia Roberts voor biobrandstof

We hebben al lange tijd geen films meer gezien met haar, maar de Amerikaanse actrice Julia Roberts wordt ambassadrice en adviseur voor biodiesel. Naar het schijnt betaalt het ook niet slecht en is het niet gevaarlijk. Het in natuurlijke brandstoffen gespecialiseerde Texaanse bedrijf Earth Biofuels gaat een samenwerking aan met de 49-jarige Amerikaanse actrice die het belang benadrukt van natuurlijke brandstof. "Het is erg belangrijk dat we ons gebruik van schone energie uitbreiden. Biodiesel en ethanol zijn beter voor onze omgeving en voor de lucht die we inademen."

Earth Biofuels gaat samen met Roberts werken aan een Amerikaans programma om het gebruik van natuurlijke brandstoffen aan te moedigen. Ook acteur Morgan Freeman en countryzanger Willie Nelson zijn als ambassadeurs verbonden aan de producent van biodiesel. Earth Biofuels is bovendien de exclusieve distributeur van Nelson's eigen merk van biodiesel, B20. Ik weet niet waarom, maar nu ben Julia Roberts aan boort voel ik me nu plots geroepen om te stoppen met mijn zwembad vol te gieten met brandstof, om deze dan ter gelegenheid van een verjaardag in mijn straat, aan te steken.

[De post-babes: Michelle, Ann Poll en Claudia Nathalia]

X foto’s
Anita Dark
Mikayla
Sydney Moon in boots
Jill Kelly
Krysten
Lisa Daniels
Boroka
Fabiola Campomanes
Christine Vinson
Zarah
stoeipoes Sandy
een blonde Kate
Insolencee
Regina
Mikea
jartelle babe Leisa Sheridan
sexy Linda
blonde Malibu
Dana
Jennifer Lopez in boots en onthullend kleedje
sexy Krista Ayne
Sandy in stockings
Kate & Karen
Eileen

X films
Betty Boob

21.07.2006

Justine Henin wil dan toch voor België opkomen in de Fed Cup

Justine Henin-Hardenne speelt dan toch op 16 en 17 september met de Belgische ploeg in de finale van de Fed Cup tennis tegen Italië. Dat maakte haar coach Carlos Rodriguez donderdag bekend op een persconferentie in La Palestre, nadat er heel wat kritiek kwam aan het adres van de waalse tennisspeelster en haar populariteit niet evenredig stegen met haar winsten.

Dinsdag had Rodriguez in een open brief nog zijn gal uitgespuwd over een gebrek aan respect van onder meer Fed Cup-coach Carl Maes. Maar Carl liet het wederwoord niet op zich wachten en schreef op zijn beurt een open brief en ging met Henin en haar trainer eens een eitje gaan pellen. En met succes, want donderdag gaf Rodriguez een persconferentie. Daarop zei hij dat Henin wel meespeelt in de finale die door haar teamgenoten werd bereikt. De plooien zijn dus weer gladgestreken, al dan niet met tegenzin. In ieder geval stond Little April klaar om in te springen indien Henin opnieuw grilletjes zou krijgen.

[De post-babes: Tylene Buck, Puma Swede en Natalie Hook]

X foto’s
Monika Benjar
tattoo babes
blonde jartelle babe
jartelle babe Astrid
jartelle secretaresse
jartelle babe Kitty
de blonde jartelle babe Suze
Sandee Westgate & Crissy Moran
playmate Lana Kinnear
ebony Jenna
zwarte lingerie
Maryjane
Kimberly
knappe stocking babe
The Pussycat Dolls
Rachel Aziani
Ines Cudna
sexy Dasha
iemand een verpleegster nodig?
knappe stripper
Agustina
Sydney Moon
Celeste Star
Valia Sea
babes gone wild
Ann Poll in boots
Peaches
Fallen Angel

X films
Crissy Moran in lingerie
super sexy Sandra Shine>Veronica Da Souza
Natalie Hook
twee knappe webcambabes

20.07.2006

Jartelle Babe: Jurgita Valts00:08 Gepost door Dennis in Jartelle Babes | Permalink | Tags: jartelle, jurgita valts