21.09.2006

Te mooi voor de gevangenis

Een vrouwelijke onderwijzeres uit Utah, die orale seks bedreef met een van haar 17-jarige studenten, moet voorlopig geen gevangenisstraf vrezen. De 29-jarige Cameo Patch komt volgens HLN ervan af met drie jaar voorwaardelijk, een psycho-seksueel onderzoek en een boete van 2.000 dollar. "Als dit gebeurd was met een 29-jarige man en een 17-jarige jongedame had ik anders moeten oordelen", liet rechter Mark Kouris verrassend genoeg optekenen.

Hij liet zich bij deze milde uitspraak vooral leiden door de schuldbekentenis van de vrouw. "Ik weet dat ik een fout begaan heb. Dit is niet de manier waarop ik mijn drie kinderen wil opvoeden. Ik beloof dat het me nooit meer zal overkomen", verklaarde Patch schaapachtig. Alles wijst er wel op dat de seksuele handelingen met wederzijdse toestemming gebeurden.

"Patch en de minderjarige ontmoetten elkaar in een restaurant", meldt het politierapport. "Ze wisselden telefoonnummers uit en spraken later op de avond opnieuw af. Op dat moment hebben de strafbare feiten zich voorgedaan, maar verder dan orale seks zijn ze niet gegaan." Volgens Jon Williams, de advocaat van Patch, had de jongen zich opengesteld voor verleiding en de fout van de lerares zelfs uitgelokt.

Patch is de laatste in een lange rij van onderwijzeressen die hun boekje seksueel zwaar te buiten zijn gegaan. Opvallend genoeg kwamen de meesten er met lichte straffen vanaf. Het bekendste voorbeeld is dat van Debra LaFave, de lerares uit Florida die seks had met een 14-jarige student. Zij ontsnapte aan een verblijf in de gevangenis omdat de aanklacht tegen haar in verdachte omstandigheden ingetrokken werd.

[De post-babes: Elena, Sheena Lee, Shay Laren]

X foto’s
sexy Lyric
sixties babe
Franchesca
Carmen Electra
blonde Ivey
cute Tracy
Shay Laren
stocking babe Andrea Marin
Akira Lane
Ericka
blondje poseert
jonge brunette
Morena Corwin
Anna Kournikova
two girls
Dorothy
Krystal Steal
Stacy Keibler
Mandi Rose Fanelli
Mason Storm

X films
Charlie Laine
knappe brunette
vip sluts
Aria Giovanni
Catalina Cruz
Katharine Leis
blonde jartelle babe

[ Fergie - London Bridge ]

De commentaren zijn gesloten.