10.11.2006

Britney nog niet helemaal verlost van Federline

Lindsey_Vuolo Amy_Reid_6 Crissy_Moran_5

Britney Spears gaat scheiden van haar man Kevin Federline. En ik denk dat ik voor iedereen met gezond verstand spreek als ik zeg dat we dat al hebben zien aankomen als het gefluit van een bouwvakker bij het zien van een sexy geklede blondine. De 24-jarige zangeres en parttime-actrice heeft ondertussen de benodigde papieren ingediend bij de rechtbank van Los Angeles. In de scheidingsaanvraag stelt het koppel dat ze uit elkaar gaan wegens "onoverkomelijke meningsverschillen". Ook wil Spears de voogdij over hun kinderen Sean Preston en de pasgeboren Jayden James.

Al vanaf het begin van hun relatie gonsden er vele geruchten dat Federline en Spears elk moment uit elkaar zouden gaan. Ook na hun huwelijk in oktober 2004 bleven de roddels voortduren. Daarnaast daalde Britney's populariteit bij haar fans. Ze scoorde geen hits meer, werd beschuldigd van slecht moederschap en bleef haar man financieel steunen met zijn hopeloze rapcarrière. Ook bleek het Amerikaanse publiek afgelopen jaar weinig trek te hebben in de reality-serie 'Britney & Kevin: Chaotic', die het showbizzkoppel tevens produceerde.

Britney Spears laat er nu geen gras over groeien en is vrijwel meteen begonnen met haar comeback. Nadat ze afgelopen maandag de scheidingspapieren had ingediend, verscheen ze in de talkshow van David Letterman. Daar toonde ze haar nieuwe slanke figuur en net geblondeerde kapsel. Ook zal in 2007 een nieuwe CD verschijnen, die natuurlijk haar comeback moet worden.

Maar volgens het Amerikaanse tijdschrift People wil Federline het hoederecht over zijn twee zonen, Sean Preston (1 jaar) en Jayden James (amper 2 maanden). Bovendien wil hij dat Spears hem alimentatie betaalt. Een woordvoerder van Federline's advocaat verklaarde dat de voormalige achtergronddanser zich niet snel gewonnen zal geven. "Hij is bereid om heel ver te gaan voor de bescherming en het geluk van zijn kinderen. Hij zal zich niet laten intimideren of afleiden op weg naar dat doel."

[De post-babes: Lindsey Vuolo, Amy Reid, Crissy Moran]

X foto’s
playmate Kateriny Stankove
babe on high heels
MCN babe Vicky
Cindy Lopez
Nikky Case
bruingebakken babe
Stepanka
Ambra
Kristzi
Kathy Lee
action babe
blonde Nimbus
schoolgirl Jenny
Erin Nicole
cute ‘n’ sexy
Crissy Moran
Divini Rae
Holly Valance
gothic jartelle babe
Katlain Ryan
Shay Lauren
Evelyn Lory
Carli Banks

X films
MCN babe Marketa Belonoha
rock babe

[ Fergie – Fergalicious ]

De commentaren zijn gesloten.