25.01.2007

Comdooms met een muziekje

Cherokee Rita Faltoyano jartelle babe 2

U bent al op zoek naar iets speciaals voor Valentijn, maar u wilt het veilig houden? Het Hong Kongse bedrijf Ondo Creation wilde veilig vrijen wat romantischer maken en besloot smaakcondooms te combineren met een begeleidend muziekje. De Idom-condoomlijn biedt de ondertussen vrij ‘normale’ smaken als aardbei, munt, banaan en chocolade. In pakketjes met namen als ‘Exotica’, ‘Chocotastic’ en ‘Loveberry’ vind je condooms en cd’s met sfeermuziek. Geen klaterend water maar chill-out , acid jazz of zelfs dansmuziek.

Ondanks de genres hebben de cd’s het ritme wel gemeen. “Elke cd begint traag, gaat dan over naar medium, snel om dan weer traag te worden,” legt Victor Tsang, manager van Ondo Creation, uit. Elke cd duurt 18 minuten. De kritiek dat dit ‘lang’ is, wuift Tsang weg. “Of dat lang is of niet, is van persoon tot persoon afhankelijk.” Het concept won de bronzen medaille op de Industrial Design Excellence Awards, georganiseerd door het tijdschrift Business Week. “Wij wilden iets doen voor geliefden die iets nieuws willen proberen. Het moest trendy en hip worden, een lifestyleproduct, eerder dan enkel iets dat beschermt tegen soa’s. Het moest zin doen krijgen in seks, maar dan wel op een veilige manier.”

De condooms zijn dan ook in lifestyle-winkels te koop in plaats van de apotheek of supermarkt. Ook boekenwinkels, muziekwinkels en nachtwinkels zijn opgenomen in de lijst. En ja, het idee is nog niet zo stom als het lijkt want de pakketjes worden wereldwijd gedistribueerd. Zo is het te vinden in Londen, Parijs, Amsterdam, Stockholm en Tokio. Of er ook Belgische steden op de lijst staan, is niet geweten.

[De post-babes: Cherokee, Rita Faltoyano, anonieme jartelle babe]

X foto’s
blonde stocking babe
Sophie Moone
Ashley Hartman
Katie Fey
Simi
jartelle babe
young jartelle babe
Abbey Clancy
Asian babes
Cathy
Justine
Iveta
killer smile
sexy teen
Bratty Brittany
Alexis
Susana Spears
jartelle secretaresse
jartelle babes
Elle Navarro
Anetta Keys
Carole

X films
Jessica Simpson’s lingerie tip
sexy beach volley
stocking webcam
very sexy webcam
Rask models
shake that ass

De commentaren zijn gesloten.