21.11.2008

Playboy ondergaat crisis

Zahyra Olga Adrianna Kroplewska
Zahyra - Olga - Adrianna Kroplewska

Het Amerikaanse mediaconcern rond mannenblad Playboy glijdt alsmaar dieper in de rode cijfers. Door de kosten voor de sanering en zwakke reclamedeals maakte het bedrijf in het derde kwartaal 5,2 miljoen dollar verlies. Ook de omzet daalde door de verkoop van de tv-studio's met vijftien procent tot 70,4 miljoen dollar, maakte Playboy Enterprises vandaag bekend.

Een jaar eerder had het concern nog 2,6 miljoen dollar winst gemaakt. Zonder de bijzondere belastingen van 6,3 miljoen dollar voor de reorganisatie van het concern zou er in het voorbije kwartaal 1,1 miljoen dollar winst gemaakt zijn, zei Christie Hefner, hoofd van het concern.

De uitgeverij, met het mannenblad Playboy als vlaggenschip, bleef door de lage omzet verlieslatend. De winst van het onderdeel met de licentienemers en de producten met het merk Playboy steeg echter door de hogere opbrengsten tot 6,7 miljoen dollar.

X foto’s
Destiny
Sandy Summers
Nina
flashing at the lobby
Laetitia Casta
Maria Virginia Balcazar
stocking babe Karoline
blonde Kendra 1 & 2
Yana
Lara
Karima
Chikita
Anita Dark
Gwen
schoolgirl Lily S
Nicca

X films
Verunka
naughty babes
sexy blonde
Andie Valentino

[ Erica Rose Campbell ]

LSG

17.11.2008

Victoria Secret met Helena Christensen

Classic pic

Het vermaarde Britse lingeriemerk Agent Provocateur, dat eerder Kate Moss als uithangbord had, heeft Helena Christensen gestrikt voor de promotie van hun Pirates Collection. Het Deense supermodel wordt op Kerstmis veertig, maar is in topvorm. Oordeelt u vooral zelf met deze videoclip.

The Witches pic

00:15 Gepost door Dennis in Jartelle | Permalink | Tags: helena christensen, victoria secret

12.11.2008

RyanAir vult kalender met sexy hostessen

Er is heel wat turbulentie door een liefdadigheidskalender van de Ierse lagekostenmaatschappij RyanAir met daarop schaars geklede hostessen. Onder meer een Spaanse vrouwenrechtenorganisatie - de fotoshoot van de kalender voor 2008 was in Spanje - heeft al klacht ingediend voor deze volgens hen seksistische kalender. De bedoeling was nochtans nobel, gezien de opbrengst van de sexy kalender naar een vereniging in Dublin gaat, die opkomt voor daklozen. Vorig jaar leverde een gelijkaardige kalender liefst 70.000 euro op. Het resultaat is zoals je zelf kan zien meer dan behoorlijk, maar het leverde Ryanair wel een klacht op bij de Ierse én de Europese autoriteiten, de zoveelste al dus. De aanklagers pikken het niet dat enkel vrouwen gebruikt worden in een sector waar ook veel mannen tewerkgesteld worden.

Woordvoerster en seut van dienst Maria Jesus Ortiz is van mening dat de vrouwen ook als seksobjecten worden voorgesteld. "Het gaat niet over moraal of over naaktheid, maar om de manier waarop de vrouwen worden voorgesteld. Als er ook mannen op de kalender zouden gestaan hebben, zou er zeker geen controverse ontstaan zijn. Nu versterkt Ryanair de stereotypen waartegen hostessen jaren met succes gevochten hebben." Ryanair reageert niet op de kritiek. "Deze editie is nog kleurrijker en nog aantrekkelijker dan de vorige en zal zeker verkopen als warme broodjes. Dit is een ideaal kerst- of nieuwjaarsgeschenk. Het zal de koper niet alleen doen denken aan Europa's favoriete lagekostenmaatschappij, maar ook aan welke prachtige meiden je kan tegenkomen op onze vluchten".

January February March
April May June
July August September
October November December

En wij van Jartelle zijn het hiermee volmondig eens. Geniet dus maar met volle teugen van de 12 knappe dames en KOPEN die nieuwe kalender van 2009! En misschien moet Michael O'Leary maar eens denken om naast deze kalender ook een versie uit te brengen met naakte, gespierde mannen (piloten, bagagedragers, ...)

10:44 Gepost door Dennis in Jartelle | Permalink | Tags: ryanair, jartelle, kalender, 2008