28.09.2009

Helft van surfers controleert ex op internet

Eufrat 07 Anette Dawn 04 Natali Blond
Eufrat - Anette Dawn - Natali Blond

Meer dan de helft van de surfers gebruikte het internet om informatie over een oude vlam op te zoeken, zelfs al was het iemand die ze zelf gedumpt hadden. Dat blijkt uit een wereldwijde enquête bij 1.000 volwassenen.

37 procent zegt informatie op te zoeken over zijn ex-partner om te weten waar die zich nu mee bezig houdt. Slechts vier procent hoopt dat dit vlam terug aanwakkert bij zijn of haar ex. Het internet zorgt er wel voor dat zeven procent terug een relatie begint met een vorige partner. Een op de vijf negeerde al een aanvraag via mail om terug contact te leggen met een vroegere geliefde. Vier procent deed de moeite om zijn ex op te sporen om te melden hoe gelukkig ze zijn zonder hem of haar, drie procent hoopte te ontdekken dat zijn of haar ex er slecht aan toe was.

Voor de rest gebruikt zeven op de tien surfers netwerksites als Facebook om oude schoolvrienden op te zoeken. Meer dan een derde zoekt naar ex-collega's, tien procent probeert mensen die ze op vakantie ontmoetten te contacteren. Verder blijkt dat velen ijdel zijn, 59 procent geeft zijn eigen naam in bij een zoekmachine om te kijken wat er verschijnt. Mannen doen dit vaker dan vrouwen.

X foto’s
Abigail Toyne
Adrean
Tea
Black Barbie
office girl
Evelyn Kazantzoglou
cute babe
Nessa
Sadrine
Sasha Grey
Renee Perez
Aiwe & Veronica da Souza
Valentina
Hollie Stevens

X films
Hollie Stevens
Sasha Grey in stockings 1

MetArt

De commentaren zijn gesloten.