28.09.2009

Helft van surfers controleert ex op internet

Eufrat 07 Anette Dawn 04 Natali Blond
Eufrat - Anette Dawn - Natali Blond

Meer dan de helft van de surfers gebruikte het internet om informatie over een oude vlam op te zoeken, zelfs al was het iemand die ze zelf gedumpt hadden. Dat blijkt uit een wereldwijde enquête bij 1.000 volwassenen.

37 procent zegt informatie op te zoeken over zijn ex-partner om te weten waar die zich nu mee bezig houdt. Slechts vier procent hoopt dat dit vlam terug aanwakkert bij zijn of haar ex. Het internet zorgt er wel voor dat zeven procent terug een relatie begint met een vorige partner. Een op de vijf negeerde al een aanvraag via mail om terug contact te leggen met een vroegere geliefde. Vier procent deed de moeite om zijn ex op te sporen om te melden hoe gelukkig ze zijn zonder hem of haar, drie procent hoopte te ontdekken dat zijn of haar ex er slecht aan toe was.

Voor de rest gebruikt zeven op de tien surfers netwerksites als Facebook om oude schoolvrienden op te zoeken. Meer dan een derde zoekt naar ex-collega's, tien procent probeert mensen die ze op vakantie ontmoetten te contacteren. Verder blijkt dat velen ijdel zijn, 59 procent geeft zijn eigen naam in bij een zoekmachine om te kijken wat er verschijnt. Mannen doen dit vaker dan vrouwen.

X foto’s
Abigail Toyne
Adrean
Tea
Black Barbie
office girl
Evelyn Kazantzoglou
cute babe
Nessa
Sadrine
Sasha Grey
Renee Perez
Aiwe & Veronica da Souza
Valentina
Hollie Stevens

X films
Hollie Stevens
Sasha Grey in stockings 1

MetArt

24.09.2009

Weinig zelfvertrouwen verhoogt kans op overgewicht

Ennie 03 Eva Longoria Danielle
Ennie - Eva Longoria - Danielle

Kinderen met een laag zelfbeeld kampen als volwassene vaker met overgewicht dan anderen. Dat blijkt uit recent Brits onderzoek.

De onderzoekers bevroegen 6500 mensen, daaruit bleek dat onzekere tienjarigen vaker opgroeien tot dikke volwassenen, dat meldt gezondheidsnet.be. "Overgewicht werd vroeger voornamelijk geweten aan lichamelijke oorzaken als de stofwisseling. Dit onderzoek bewijst dat ook mentale problemen het risico verhogen op obesitas. Dat hoeft geen ernstige stoornis te zijn, een laag zelfbeeld is al voldoende", aldus professor David Collie.

Volgens Andrew Ternouth, een andere expert, betekenen de resultaten van dit onderzoek niet dat je per se overgewicht ontwikkelt als je tijdens je jeugd met emotionele problemen kampte. "Hoewel dit een belangrijke rol speelt, zijn ook andere factoren als de eet- en sportgewoonten van de ouders van belang."

X foto’s
Georgia Jones
Gemma Atkinson
Tory Lane & Phoenix Marie
Tori Black
sexy brunette
sweet ass
Bree Olson
jartelle babe Cassandra
Altea
Francesca
sexy blonde
Taylor Vixen
playmate Liliana Queiroz

X films
Taylor Vixen
Cindy Hope in thigh high boots
Leila

SuzeNet

04.09.2009

Jartelle Babe: Chikita

Chikita 000

Chikita 01 Chikita 02 Chikita 03
Chikita 04 Chikita 05 Chikita 06
Chikita 07 Chikita 08 Chikita 09
Chikita 10 Chikita 11 Chikita 12
Chikita 13 Chikita 14 Chikita 15
Chikita 16 Chikita 17 Chikita 18

13:53 Gepost door Dennis in Jartelle | Permalink | Tags: chikita, jartelle, penthouse