06.07.2011

Jartelle Babe: Sophia Rossi

Sophia Rossi 000

Sophia Rossi 01 Sophia Rossi 02 Sophia Rossi 03
Sophia Rossi 04 Sophia Rossi 05 Sophia Rossi 06
Sophia Rossi 07 Sophia Rossi 08 Sophia Rossi 09
Sophia Rossi 10 Sophia Rossi 11 Sophia Rossi 12
Sophia Rossi 13 Sophia Rossi 14 Sophia Rossi 15

Aziani

00:15 Gepost door Dennis in Jartelle Babes | Permalink | Tags: sophia rossi, jartelle, aziani

04.07.2011

Meer macht, meer affaires

Jenny Petra Susana Spears 06
Jenny - Petra - Susana Spears

Een team van onderzoekers verrichtn een anonieme internetenquête bij 1.561 volwassenen, het voordeel hiervan is de respondenten eerlijker zijn in hun antwoord. Er was bij de deelnemers een groot verschil qua macht: 58 procent had geen functie in het management, 22 procent was wel manager, 14 procent zat in het middenkader, 6 procent had een plaats in het topmanagement. Met een klik van de muis moesten ze zelf de graad van hun macht aangeven. Daaruit blijkt dat mensen met een hoge machtspositie vaker hun partner bedriegen, onafhankelijk van het geslacht.

Professor Joris Lammers mat andere factoren als zelfvertrouwen, afstand en de perceptie van het risico op ontrouw. De studie legde twee redenen bloot waarom machtige mensen ontrouw zijn. Ten eerste is er een sterk verband tussen gezag en zelfvertrouwen, dit is de belangrijkste voorspeller van overspel. Bij machtige mensen maakt het geslacht geen verschil in de kans op ontrouw in het verleden of het verlangen van de deelnemers om hun partner te bedriegen. "We horen minder over machtige vrouwen die overspel plegen omdat er nu eenmaal minder carrièrevrouwen zijn die een hoge functie bekleden. Er wordt aangenomen dat machtige mannen vaker overspel plegen omdat dit eigen is aan hun karakter of door de zakenreizen waar zakenmensen vaak op gaan. We ontdekten dat het verband tussen deze twee klein was."

Vorser Joris Lammers: "Er is al heel wat onderzoek gebeurd naar dit onderwerp in het verleden, daaruit bleek dat het geslacht de belangrijkste voorspeller van ontrouw is, maar geen enkele studie werd verricht bij machtige vrouwen. Als sociaal psycholoog geloof ik dat alls van de situatie afhangt, dit is vaak sterker dan de persoon. Steeds meer vrouwen krijgen meer macht en worden als mannen behandeld, deze veronderstellingen maken ook dat hun gedrag daadwerkelijk verandert. Dit kan leiden tot een stijging van negatief gedrag bij vrouwen dat in het verleden vooral met manenn geassocieerd werd." (ep)

X foto’s
Jasmin
Jamie Tyler
Kaylee Carver
sexy cowgirl
Natalie Weber & Mary Somma
b&w ass
Erica Ellyson
Danae
Nikyta
April O’Neil
Nessa
asian babe in boots
Jenni
Sasa Basta
jartelle babe Puma Swede
jartelle babe Bree Olson

X films
Vicky teasing
Erica Ellyson
girls kissing
Ariel
sexy babe

LSG

02.07.2011

Jartelle Babe: Carmen

Carmen 0000

Carmen 01 Carmen 02 Carmen 03
Carmen 04 Carmen 05 Carmen 06
Carmen 07 Carmen 08 Carmen 09
Carmen 10 Carmen 11 Carmen 12
Carmen 13 Carmen 14 Carmen 15
Carmen 16 Carmen 17 Carmen 18
Carmen 19 Carmen 20 Carmen 21

Eva_promobanner

00:15 Gepost door Dennis in Jartelle Babes | Permalink | Tags: jartelle, carmen, evas garden